Arctic AK366NFS+

Produsul electrocasnic Arctic AK366NFS+ este un model de combină frigorifică foarte calitativă și accesibilă ca preț, recent apărută pe piața electrocasnicelor. Este un produs 2 în 1, adică este compus din frigider și congelator, cu un volum net total de 312 litrii și cel brut de 355 litrii.

Este o combină frigorifică destul de economică, datorită clasei energetice A+, cu un consum de energie electrică doar 341kWh/an. Nu în ultimul rând, acest consum redus se mai datorează și iluminării din interior și afisajului de tip LED.

Ca și design, putem spune că vine din fabrică pe culoarea argintiu, cu dimensiuni reduse de doar 201 x 59.5 x 60cm și cu deschidere a ușii pe partea dreaptă. Însă, mulțumită ușii reversibile, ai posibilitatea de a modifica deschiderea ușii pe oricare parte dorești.

Costul de achiziție al acestei combine frigorifice Arctic AK366NFS+ este în jur de 1.600lei (Vezi preț actualizat), un preț bun pot spune, pentru un desing modern și funcții de ultimă generație.

IMAGINI CU Combina frigorifică Arctic AK366NFS+ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

După cum spuneam, modelul de față vine construit din frigider și congelator, ambele destul de încăpătoare. În partea de sus a combineri vine proiectat frigiderul, cu o capacitate netă de 222 litrii și cu un sistem de răcire No Frost. Acesta la rândul lui vine construit din 4 rafturi din sticlă, extrem de spațioase, plus alte 4 suporturi atașate pe ușă, un compartiment destinat legumelor și fructelor și un compartiment pentru lactate.

Congelatorul, atașat în partea de jos a combinei, prezintă un sistem de răcire No Frost, identic cu cel al frigiderului și un volum net de 90 litrii. Dispune de 3 compartimente încăpătoare și prezintă o capacitate de încărcare de 6Kg/24h.

Pe partea de detalii tehnice, putem spune că vine echipată cu un compresor cu electrovalvă, cu agent de răcire R600a și prezintă un nivel de zgomot destul de redus, de doar 43 decibeli. Tot aici, ar mai fi de specificat autonomia acesteia fără curent electric, undeva până la 17h.

Alte funcții interesante și foarte eficiente de care dispune acest model de combină frigorifică Arctic, ar fi Funcția de super-congelare, Reglarea electronică a temeperaturii și Sistemul de avartizare pentru ușă deschisă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire frigider și congelator No Frost
  • Afișaj LED
  • Funcție super-congelare
  • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
  • Reglare electronică a temperaturii
  • Un compresor + electrovalvă
  • Clasă de eficiență energetică A+
Contra:
  • Nimic momentană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.