Arctic AK1M406NFS+ – un aparat frigorific de calitate înaltă, economic şi încăpător

Combina frigorifică Arctic AK1M406NFS+ este un produs electrocasnic foarte încăpător, economic şi eficient, recomandat în special familiilor mai numeroase.

Avem de-a face cu un aparat frigorific performant, ce beneficiază de sistem de răcire No Frost, aparţinând clasei de eficienţă energetică A+. Are un volum brut total de 400 de litrii şi unul net total de 356 de litrii.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, pot spune că este o combină frigorifică foarte avantajoasă, astfel la eMag costă în jur de 1.450 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi aspect, se evidenţiază printr-un exterior de culoare argintie, construcţia măsurând numai 201 x 59.5 x 60(IxLxA) cm. Dispune de sistem reversibil la uşi, având deschidere pe partea dreapta şi mânere verticale.

Aceeaşi combină frigorifică încăpătoare de la Arctic, se poate găsi şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Arctic AK1M406NFS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Compartimentarea aparatului este realizată astfel, în partea superioară găsim frigiderul, iar în cea inferioară congelatorul. O să începem cu frigiderul, ce are un volum net total de 257 de litrii, fiind alcătuit dintr-un sertar special pentru fructe/legume, din 4 rafturi poziţionate pe uşă şi din 4 rafturi mari din sticlă.

Congelatorul, are o capacitate de congelare de până la 5Kg/24h şi un volum net total de 99 de litrii.

La nivel de performanţe, are la bază funcţiile Air Flow Dual Tech şi Fresh Max 0°C. Mai beneficiază şi de o autonomie de până la 20 de ore fără curent, având la bază doar un compresor.

Achiziţionează-ţi odată cu combina frigorifică un odorizant pentru frigider practic şi original OdorCaptor şi te vei bucura mereu de prospeţime şi siguranţă.

În concluzie, combina frigorifică Arctic AK1M406NFS+ este un aparat electrocasnic excelent, spaţios şi economic, perfect pentru familiile numeroase şi pentru locuinţele moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de racire frigider NO FROST
  • Volum brut total 400l
  • Volum net total 356l
  • A+
  • Air Flow Dual Tech
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.