Arctic AK1M406NF+ – combină frigorifică încăpătoare, modernă și performantă

Combina frigorifică Arctic AK1M406NF+ este un aparat electrocasnic ideal în orice familie, chiar și în cele mai numeroase, asta datorită faptului că se bucură de o capacitate generoasă de încărcare.

Vorbim despre un produs frigorific cu un volum brut de 400 de litrii și cu unul net de 356 de litrii. Vine compus din frigider și congelator, ambele fiind compartimentate destul de generos, beneficiind de sistem de răcire No Frost.

Este un aparat frigorific din clasă A+ de eficiență energetică ce se laudă cu un preț de achiziție extrem de avantajos, respectiv de numai 1.749 de lei (vezi preț actualizat).

Ca și aspect, prezintă o construcție clasică, pe un exterior de culoare albă. Dispune de mânere verticale și uși reversibile, cu deschidere pe partea dreaptă. Construcția este dimensionată astfel, 201 x 59.5 x 60 ( IxLxA)cm.

Aceeași combină Arctic o regăsim și în gama de produse electrocascnice a magazinului online Altex.

Imagini cu Arctic AK1M406NF+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, avem deaface cu o combină frigorifică Arctic, compusă din frigider și congelator. O să începem cu frigiderul, proiectat în partea superioară a produsului. Are un volum net de 257 de litrii și dispune de: 4 rafturi din sticlă, 4 rafturi pe ușă și un sertar special pentru fruncte și legume.

Congelatorul, are o capacitate netă de 99 de litrii, beneficiază de 3 rafturi încăpătoare și are o capacitate de congelare de 5Kg la 24h.

Ca și funcții se bucură de Air Flow Dual Tech și de Fresh Max 0°C. Beneficiază de suport pentru sticle, de suport pentru ouă și de tavă pentru gheață. Ar mai fii de spus că vine cu un singur compresor și asigură o autonomie fără curent de până la 20 de ore.

Păstrează-ți întotdeauna combina frigorifică curată, împrospătând-o cu soluția pentru curățare aparate frigorifice Fridge Care, de 500 ml.

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Arctic AK1M406NF+ este un apărat electrocasnic perfect pentru orice locuință modernă, fiind economic și performant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de racire congelator NO FROST
  • Volum net total 356l
  • Volum brut total 400l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • 1 compresor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.