Arctic AK1M376NFS+ – o combină frigorifică cu sistem de răcire No Frost, voluminoasă şi eficientă

Combina frigorifică Arctic AK1M376NFS+ este un model frigorific ce beneficiază de sistem de răcire No Frost, la frigider cât şi la congelator.

Vine alcătuită din frigider şi congelator, având un volum brut total de 365 de litrii şi unul net de 318 litrii. La interior, găsim un termostat reglabil şi iluminare pe LED.

Preţul acestui produs electrocasnic Arctic în magazinul online eMag este de numai 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, se prezintă cu uşi reversibile, cu mânere verticale şi cu deschidere pe partea dreaptă. Este un aparat frigorific modern, de culoare argintie, ce cântăreşte aproximativ 70Kg şi măsoară 185.3 x 59.5 x 65 (IxLxA)cm.

Acelaşi produs frigorific îl regăsim şi în stocul magazinului online Altex.

Imagini cu Arctic AK1M376NFS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului de curent electric, modelul de faţă provine din clasa A+, astfel garantează un consum de numai 336kWh/an.

Aşa cum am spus şi mai sus, vine alcătuită din frigider şi congelator, ambele compartimente fiind extrem de încăpătoare. Aşadar, o să începem cu frigiderul, ce are un volum net de 219l, fiind compus din: 3 suporturi pe uşa, 3 sertare din sticlă şi un sertar pentru fructe şi legume.

Congelatorul, pe care îl regăsim în partea de jos a combinei, are un volum net de 99 de litrii, dispune de 3 compartimente şi garantează o capacitate de congelare de până la 5Kg/24h.

Din punct de vedere al sistemelor şi al funcţiilor de siguranţă, se bucură de funcţia de super-congelare, de sistemul antibacterian, de sistemul de avertizare pentru uşa deschisă, de funcţia Air Flow Dual Tech şi funcţia Fresh Max 0°C

Alte detalii tehnice, ar fii de specificat că vine dotată cu un singur compresor, garantează o autonomie fără curent de până la 21h, iar odată cu aparatul, la pachet mai vin şi următoarele accesorii: suport pentru sticle, suport pentru ouă şi tavă pentru gheaţă.

Menţine întotdeauna interiorul combinei proaspăt şi curat, cu ajutorul unui spray Electrolux pentru curăţarea frigiderului, de 250ml.

Acestea fiind spuse, Arctic AK1M376NFS+ este o combină frigorifică spaţioasă, performantă şi eficientă, perfectă în orice bucătărie distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de racire frigider NO FROST
  • Volum brut total 365l
  • Volum net total 318l
  • Sistem antibacterian
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.