Arctic AK1M376NF+ – o combină frigorifică voluminoasă, economică și super accesibilă

Combina frigorifică Arctic AK1M376NF+ este un aparat frigorific ce beneficiază de sistemul de răcire No Frost, de o capacitate generoasă de încărcare și de numeroase funcții avansate, ce garantează o eficiență și o economie semnificativă.

Modelul de față are un volum brut total de 365 de litrii și unul net total de 318 litrii. Construcția este compartimentată în frigider și congelator, ambele fiind destul de voluminoase.

În ciuda volumului generos și a funcțiilor avansate de care se bucură, prețul de achiziție este neașteptat de avantajos, respectiv de numai 1.286 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al construcției, se bucură de un aspect modern, pe un fond alb, o nuanță potrivită oricărei bucătarii elegante. La interior găsim iluminare pe LED și un termostat reglabil, de unde se poate seta temperatura dorită. Ușile aparatului sunt cu deshidere pe dreaptă, au mânere verticale și beneficiază de sistem reversibil. Construcția acestuia măsoară 185.3 x 59.5 x 65 (IxLxA) cm, astfel este ideal în orice bucătărie, chiar și în cele mai puțin spațioase.

Aceeași combină Arctic o regăsim și în gama de produse electrocasnice a celor de la Altex și Flanco.

Imagini cu Arctic AK1M376NF+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu o combină frigorifică economică, ce provine din clasa A+ de eficiență energetică, astfel consumul de curent anual nu depășește 336kWh.

După cum am spus, discutăm despre un aparat frigorific, alcătuit dintr-un frigider spațios și dintr-un congelator voluminos. De început, o să vorbim despre frigider, ce vine cu un volum net de 219 litrii, fiind alcătuit din: 3 rafturi mari din sticlă, din 3 rafturi pe ușă și dintr-un sertar special pentru depozitarea fructelor și a legumelor.

În partea de jos a produsului, găsim congelatorul, cu un volum net total de 99 de litrii. Dispune de 3 compartimente generoase și beneficiază de o capacitate de congelare de până la 5Kg/24 de ore.

Se bucură de o gamă variată de funcții, precum cea de super-congelare, de sistemul de avertizare pentru ușă deschisă, de sistemul anti-bacterian, de funcția Air Flow Dual Tech și de funcția Fresh Max 0°C.

Ar mai fii de specificat faptul că vine cu autonomie de până la 21 de ore fără curent, are o greutate de 71 de Kg, dispune de un singur compresor, iar la pachet vine însoțită de următoarele accesorii: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tavă pentru gheață.

Aceastea fiind spuse, combina frigorifică Arctic AK1M376NF+ este un produs electrocasnic încăpător, economic și foarte eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 318l
  • Volum brut total 365l
  • Clasa A+
  • Sistem de racire frigider NO FROST
  • Funcție super-congelare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.