Arctic AK 275+

Mult mai avantajoasă din toate punctele de vedere, decât un frigider sau un congelator, o combină frigorifică este utilă în orice bucătărie. Așadar, de această dată vom vorbi despre o combină frigorifică foarte încăpătoare și performantă, marca Arctic.

Combina frigorifică Arctic AK 275+ este un model nou apărut, ideal, modern și elegant, având la bază accesorii și finisaje inedite. Modelul standarnd vine pe culoarea alb, cu dimensiuni potrivite de 170.5 x 54.5 x 60 cm, astfel încât să o poți monta și așeza exact așa cum te avantajează pe tine, mulțumită nu în ultimul rând și ușilor reversibile.

Grație clasei de eficiență energetică A+ din care face parte acest model de combină frigorifică, consumul de energie electrică va fi redus, asta însemnând undeva la 227kWh/an.

La data de 10-11-2014, prețul acestei combine frigorifice Arctic era de doar 1.079lei (vezi preț actualizat), un preț excelent pot spune, vis-a-vis de raportul preț-calitate al acesteia.

IMAGINI CU Combina frigorifică Arctic AK 275+ :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Modelul de față vine compus din frigider și congelator, având un volum net total de 237l, iar brut de 290l. Frigiderul, atașat în partea de sus a combinei, dispune de un volum net de 175l, ce vine compus la rândul sau din 3 rafturi spațioase, 4 suporturi pe ușă și un compartiment special destinat fructelor și legumelor. Fiind foarte performant, sistemul de dezghețare al frigiderului se va efectua automat.

Congelatorul, dispune de un volum net de 62l, ce este situat în partea de jos a combinei, este format din 3 compartimente încăpătoare, având o capacitate de congelare de 3.5Kg/24h. Aici, sistemul de dezghețare al congelatorului se va efectua manual, desigur asta nu este o problemă foarte mare.

Foarte interesantă și utilă, garnitura antibacteriană ajută la mentinearea alimentelor într-o stare de prospețime și de igienă maximă. Așadar, aceasta are rolul important de a împiedică apariția mucegaiului, asigurând în compartimentul frigorific un mediu optim, astfel protejând alimentele.

Rafturile ajustabile de pe ușa combinei cât și cele din compartimentul frigorific, se pot modifica în așa fel în cât, ca tu să te poți folosii la maxim de spațiul din interior, și totodată te ajută atunci când dorești să igienizezi aparatul. Foarte simplu, când este nevoie, le poți repoziționa exact așa cum te avantajează pe tine.

Alte detalii tehnice interesante ar fi că vine proiectat cu un singur compresor, așadar consumul de energie electrică va fi ceva mai mic. Nivelul de zgomot va fi insesizabil de doar 39 decibeli, iar autonomia aparatului fără curent va ajunge undeva la 18h.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  •  Combină frigorifică
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Compartiment legume/fructe
  • Iluminare interioară
  • Termostat reglabil
  • Un compresor
  • Autonomie fără curent: 18h
  • Agent răcire: R600a

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.