Arctic AH62 – hotă tradiţională accesibilă şi modernă cu două motoare

Arctic AH62 este una dintre cele mai avantajoase hote tradiţionale de pe piaţă, dat fiind faptul că se bucură de un raport calitate-preţ apreciabil. Reprezintă un produs electrocasnic de bucarie capabil să asigure o absorbţie eficientă şi rapidă.

Ei bine, discutăm de un aparat tradiţional cu model de instalare pe perete, echipat cu două motoare. Are 3 trepte de reglare a vitezei de absorbţie, lampă de iluminare dublă, filtru sintetic, precum şi control mecanic.

Acest model AH62 este deja prezent online în magazinul de specialitate eMag la numai 289 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre capitolul estetic, ar fi de spus că deţine o construcţie modernă, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Este în totalitate de culoare albă, măsoară standard 15 x 60 x 49 (IxLxA) cm, având cablu de alimentare cu lungimea de 1 metru.

Aceeaşi hotă tradiţională de perete este disponibilă şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Arctic AH62:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ar mai fi de reţinut faptul că distanţa minimă de instalare faţă de plită/aragaz trebuie să măsoare 60cm şi că diamentrul conductei de evacuare este de 12cm.

Aşa cum am spus şi mai sus, noua hotă a producătorului Arctic este prevăzută cu două motoare puternice de 125W fiecare (250W total). Acestea au capacitatea de a garanta rezultate remarcabil chiar şi în cazuri extreme.

Din punct de vedere a iluminării se bucură de o lampă dublă standard de 80W putere (2 x 40W), capabilă să asigure un iluminat puternic şi economic.

Cât despre puterea de absorbţie, aceasta este influenţată de către cele 3 trepte de reglare a vitezei. Este de menţionat faptul că capacitatea maximă de absorbţie înregistrată este de 451mc/h.

Este prevăzută cu filtre anti-grăsime de tip sintetice, ce se dovedesc a fi extrem de uşor de înlocuit.

Concluzie:

În concluzie, Arctic AH62 reprezintă una dintre cele mai convenabile hote tradiţionale ale momentului, cu sistem de montare pe perete. Beneficiază de două motoare puternice cu capacitatea de a garanta o absorbţie eficientă întotdeauna.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 3 trepte de viteză
  • 2 motoare
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.