Arctic AFD7200A++ – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală performantă, avantajoasă şi eficientă

Arctic AFD7200A++ este o maşină de spălat rufe economică şi eficientă, ce vine cu încărcare frontală a rufelor, fiind ideală în orice locuinţă distinsă, indiferent de numărul de membrii ai familiei.

Aşadar, discutăm despre un aparat electrocasnic cu afişare LCD, ce are o capacitate de încărcare de 7Kg şi o viteză de centrifugare de 1200rpm.

Este o maşină de spălat rufe foarte accesibil, spun asta datorită faptului că este un produs foarte performant şi bine echipat, în raport cu preţul de achiziţie. Aşadar, un astfel de produs se poate cumpăra din magazinul eMag cu doar 1.117 lei (vezi preţ actualizat).

Aveam de-a face cu un model foarte elegant, astfel prezintă un exterior alb, o culoare modernă, potrivită oricărui stil. Poate fii montată oriunde, datorită trăsăturilor reduse de doar 84 x 60 x 51(IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult spaţiu. Cât despre construcţie, are tamburul din oţel inoxidabil, iar cuva din polipropilenă, având deschiderea hubloului de până la 155 de grade.

Aceeaşi maşină de spălat rufe cu încărcare frontală de la Arctic, se poate cumpăra şi din magazinul online Altex.

Imagini cu Arctic AFD7200A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, se laudă cu clasa A++ de eficienţă energetică, având un consum de numai 0.86kWh în program standard şi un consum anual de apă de doar 9460l.

La nivel de programe de spălare, beneficiază de 14 programe economice şi eficace. O mică parte din acestea sunt: program rapid 14 minute, program extra-clătire, program prespălare, program cămăşi, program clătire, program ECO, program bumbac şi aşa mai departe.

Performanţele aparatului se datorează următoarelor funcţii şi tehnologii speciale, precum: funcţia Eco Dose (posibilitatea de a folosi detergent lichid sau pudră), Aqua Safe ( sistem ce reglează consumul de apă automat), Eco Heater, sistem electronic de control al balansului, selector de centrifugare, sistem sde iguranţă pentru copii etc.

Acestea fiind spuse, Arctic AFD7200A++ este o maşină de spălat rufe excelentă, perfectă în orice locuinţă, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.