Arctic AFD6200A++ – maşină de spălat rufe performantă, ieftină şi eficientă

Arctic AFD6200A++ reprezintă o soluţie inteligentă dacă eşti în căutarea unei maşini de spălat rufe economice şi performante, dar mai ales accesibile ca şi preţ de achiziţie. Este un model de generaţie recentă, conceput astfel încât să ofere rezultate ireproşabile, cu un consum de resurse pe cât se poate de favorabil.

Avem de-a face cu un model obişnuit, cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6kg şi o viteză de centrifugare de maxim 1200rpm.

O eleganţă aparte vine şi din partea panoului de control cu LED-uri portocali, alături de care stă un LCD distins. De aici, se vor putea urmării şi seta destul de simplu programele şi funcţiile dorite.

Pe cât este de atrăgătoare şi performantă, pe atât este de accesibilă, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu doar 1.078 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design şi dimensiuni, remarcăm un aspect plăcut, ba chiar unul destul de diferit de restul modelelor de acest fel. Este de culoare albă în mare parte, doar că rama hubloului şi panoul de control sunt pe un fond de culoare argintie, de unde conferă şi un plus de modernitate. Deschiderea hubloului se face la 155 de grade, cuva este din polipropilenă, iar tamburul din oţel inoxidabil. Cât despre dimensiuni, măsoară standard 84 x 60 x 47(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat rufe economică şi avantajoasă se poate procura şi din stocul celor de la ClickShop, Cel, evoMag sau Altex.

Imagini cu Arctic AFD6200A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cel mai mare avantaj al acestei maşini de spălat rufe ar fi cel al consumului redus de resurse, precum apă, curent şi detergenţi. Este încadrată în clasa energetică A++ şi înregistrează un consum de doar 0.74kWh. Nici consumul de apă nu este mai mare, ci de doar 8800l de apă consumaţi anual.

Deţine 16 programe de spălare, o gamă diversificată ce acoperă toate tipurile de tasaturi. Pe lângă cele de bază, pe care le întâlnim la majoritatea maşinilor de spălat, dăm şi peste câteva programe speciale, precum programul de autocurăţare, programul mix, programul pentru cămăşi, programul antişifonare, programul rapid de 14 minute şamd.

Se prezintă excepţional la capitolul funcţii speciale şi sisteme de siguranţă. Astfel, deţine funcţia Eco Dose, funcţia Eco Wash, funcţia Aqua Safe, funcţia Eco Heater, sistemul electronic de control al balansului, funcţia de selectare a centrifugării, sistemul de siguranţă pentru copii şi funcţia de programare întârziată.

Funcţia Eco Dose oferă posibilitatea alegerii tipului de detergent pe care doriţi să îl folosiţi, precum cel lichid sau cel pudră. Eco Wash este funcţia ce permite alegerea spălării cu apă rece, iar Aqua Safe este un sistem automat ce reglează consumul de apă.

Smart Sensors este o tehnologie avansată ce asigură un consum de resurse optim, graţie celor 4 senzori speciali. Astfel, centrifugarea, temperatura apei, nivelul de spumă, viteză motorului şi tensiunea de alimentare, sunt reglate automat, astfel încât să asigure o eficienţă superioară maşinii tale.

Child Lock asigură blocarea panoului de control în timpul funcţionarii, pentru a preveni astfel schimbarea accidentală a programului de către cei mici.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Arctic AFD6200A++ este o maşină de spălat rufe performantă, economică şi eficientă, capabilă să obţină cele mai bune rezultate la spălare, într-un mod pe cât se poate de avantajos, din punct de vedere al resurselor.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • Raport preţ-calitate bun
  • Clasa A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.