Arctic AFD6001A++ – maşină de spălat rufe eficientă şi economică, din clasa A++

Arctic AFD6001A++ este o maşină de spălat rufe eficientă, performantă şi economică, capabilă să atingă cele mai bune rezultate atât la spălare, cât şi la centrifugare, cu cel mai bun consum de resurse, respectiv energie electrică, apă şi detergenţi.

Este un aparat electrocasnic automat din clasa A++, cu încărcare frontală, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de 6kg şi de o viteză de centrifugare de 1000rpm.

Acest model AFD6001A++ este disponibil în gama de produse electrocasnice eMag, la preţul avantajos de 1.189 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, deţine un design clasic şi modern, de culoare albă, ce se integrează foarte bine în orice situaţie. Cuva maşinii este realizată din poliplex, lucru ce duce la o durată de viaţă prelungită. Tehnic vorbind, hubloul are o deschidere la 155 de grade, greutatea maşinii este de 57kg, dimensiunile standard măsurând 84 x 60 x 42.5(I x L x A) cm.

Se dovedeşte a fi o maşină foarte silenţioasă, nivelul zgomotului înregistrat la spălare fiind de 58db, iar cel de centrifugare de 75db.

Aceeaşi variantă accesibilă este disponibil şi în magazinele ClickShop, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Arctic AFD6001A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul aparat Arctic se laudă cu o serie de 16 programe de spălare, economice şi eficiente. Printre cele de bază, pe care le întâlnim la mai toate maşinile de spălat rufe automate, dăm şi peste câteva speciale, cum ar fi programul pentru lână, programul pentru perdele şi mătase, programul Mix, programul pentru sintetice şamd.

În provinta funcţiilor speciale, beneficiază de funcţia Eco Dose, de funcţia Aqua Safe, de funcţia Eco Wash, precum şi de funcţia Eco Heater, respectiv rezistenţa de încălzire.

Eco Wash este o opţiune interesantă, ce permite spălare eficientă cu apă răcire. În felul acesta, consumul energetic este redus cu până la 80%.

Eco Dose este un dispozitiv special ce are rolul de a preveni risipirea detergentului lichid.

Datorită opţiunii Eco Heater, rezistenţa de încălzire nichelată a acestui produs garantează o funcţionare eficientă şi de lungă durată.

În partea frontală a maşinii, pe un fond de culoare gri se află proiectat panoul de control. Aici se regăseşte un display modern LCD alături de care stau câteva butoane de control, plus în partea dreaptă butonul selector înconjurat de programele de spălare. Ecranul LCD oferă informaţii cu privire la funcţiile speciale şi etapele programelor de spălare.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Arctic AFD6001A++ este o maşină de spălat rufe automată din clasa A++, un aparat electrocasnic performant şi eficient, capabil să garanteze rezultate impecabile.

Concluzie :

Pro:
  • 16 programe
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.