Arctic AFD6000A++ – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, economică, eficientă şi avantajoasă

Maşina de spalat rufe cu încărcare frontală Arctic AFD6000A++, este un produs electrocasnic indispensabil, ideal în orice locuinţă, pentru orice familie, chiar şi pentru cele mai numeroase.

Este vorba despre o maşină de spălat cu afişare LCD, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de 6Kg şi de o viteză de centrifugare de 1000rpm.

Din punct de vedere al costului de achiziţie, pot spune că este un model destul de accesibil şi de avantajos, aşadar cei de la eMag îl au spre vânzare la preţul de doar 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un produs de culoare albă, ce măsoară doar 84 x 60 x 47(IxLxA) cm. Deschiderea hubloului se face la 155 de grade, având tamburul din inox şi cuva din polipropilenă.

Aceeaşi maşină de spălat rufe cu încărcare frontală de la Arctic, o întâlnim şi în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Arctic AFD6000A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cât despre consumul de resurse, pot spune că din punct de vedere energetic, se descurcă excepţional, astfel aparţine clasei A++ de eficienţă energetică, ce asigură un consum de doar 0.74kWh în program standard. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel consumul anual ajunge până la 8800 de litrii.

Se laudă cu 16 programe de spălare, economice şi eficiente, ce garantează cele mai bune rezultate la spălare, dar şi la centrifugare. Doar câteva din aceste programe, sunt: program rapid 14min, program extra-clătire, program prespălare, program împrospătare, program clătire, program stoarcere+evacuare, program bumbac, program sintetice, program lână, program delicate şi aşa mai departe.

Că şi funcţii şi siguranţă, beneficiază de funcţia ECO Dose, Aqua Safe, ECO Wash, ECO Heater, de sistemul de centrifugare, de sistemul electronic de control al balansului, de sistemul de siguranţă împotriva copiilor, de programare întârziată, de blocare butoane în timpul funcţionarii, de buton separate de setare a temperaturii etc.

În concluzie, Arctic AFD6000A++ este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală economică, eficientă şi accesibilă, perfectă în orice familie şi locuinţă modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Capacitate de incarcare 6Kg
  • 1000rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.