Arctic AED7200A++ – maşină de spălat rufe avantajoasă, accesibilă şi eficientă

Mai nou cei de la Arctic ne suprind cu produse electrocasnice performanţe şi calitative, comercializate la preţul de oferta. Spun asta, referindu-mă la noile maşini de spălat rufe pe care le-au lansat, modele inteligente, cu funcţii şi specificaţii avansate, la preţuri foarte avantajoase.

Arctic AED7200A++ este una dintre modele de mai sus, o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare frontală, capabilă să obţină rezultate excelente, atât din punct de vedere al spălării, cât şi al centrifugării.

Vorbim despre un model din clasa A++, cu o capacitate de încărcare generoasă de 7kg şi cu o viteză de centrifugare de 1200rpm. Se bucură de un superb afişaj LCD, de pe care se pot urmării etapele şi setările fiecărui program de spălare.

Din punct de vedere al raportului dintre calitate şi preţ, este pe cât se poate de avantajoasă, astfel este disponibilă la preţul de achiziţie de doar 1.084 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu sunt foarte mult de spus pe partea de design, ci doar că exteriorul este unul clasic, pe un fond de culoare albă. Panoul de control, inclusiv butonul de control central şi ecranul LCD, este proiectat pe un fond de culoare argintie, fapt ce conferă un aer modern şi elegant. Cât despre detaliile tehnice, cântăreşte în jur de 60kg, măsoară standard 84 x 60 x 51(IxLxA) cm şi are deschiderea hubloului la 155 de grade.

Acelaşi produs electrocasnic avantajos este disponibil şi în următoarele magazine: Flanco, ClickShop şi CEL.

Imagini cu Arctic AED7200A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Avem de-a face cu o maşină de spălat foarte economică în privinţa consumului de resurse, asta graţie clasei energetice A++ din care provine. Aşadar, consumul energetic per program standard este de doar 0.86kWh, iar media anuală a consumului de apă ajunge undeva la 9460l.

Deţine un număr de 15 programe, foarte economice şi pe cât se poate de eficiente, capabile să include aproape toate tipurile de ţesături. Printre programele de bază, întâlnite în dotările oricărei maşini, se întâlnesc şi câteva speciale, precum programul spălare manuală, programul Mix, programul Stoarecere şi Evacuare, programul pentru cămăşi, programul antialergic şi lista continuă.

Se prezintă foarte bine şi la capitolul funcţii speciale, astfel beneficiază de sistemul electronic de control al balansului, de selectorul de centrifugare, de sistemul de siguranţă pentru copii, de protecţie pentru prevenirea inundaţiilor, de funcţia de amânare pornire, de funcţia Eco Dose ce permite utilizarea detergentului lichid, de funcţia Eco Wash ce permite spălarea cu apă rece şi de funcţia Eco Heater.

Funcţia Eco Heater reprezintă un strat protector de nichel ataşat peste rezistenţele maşinii, ce asigură o protecţie şi o durabilitate superioară, cam cu până la 100 de ori mai ridicată decât la rezistenţele clasice. Totodată, depunerile de calcar vor fi cu până la 40% mai reduse.

Opinii pro și contra :

Aşadar, Arctic AED7200A++ este o maşină de spălat rufe eficientă, economică şi avantajoasă ca şi preţ, capabilă să obţină rezultate ireproşabile, într-un mod pe cât se poate de economic şi de rapid.

Concluzie :

Pro:
  • Afişare LCD
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Economică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.