ARCTIC AED7001A++ – maşină de spălat rufe avantajoasă, din clasa energetică A++

ARCTIC AED7001A++ este o maşină de spălat rufe modernă de ultimă generaţie, un produs electrocasnic capabil să atingă cele mai înalte performanţe la spălare şi centrifugare, cu cel mai convenabil consum de resurse (apă, detergenţi, curent electric).

Are o capacitate de încărcare de 7Kg şi o viteză de centrifugare de 1000rpm, tipul încărcării fiind frontal. Deţine 15 programe de spălare, precum şi un ecran LCD modern, proiectat în panoul de control al maşinii. Alături de acesta, stă butonul selector înconjurat de pictograme, precum şi o serie de butoane cu opţiuni diferite.

Acest model AED7001A++ este disponibil în gama de produs eMag, la doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, deţine o construcţie clasică şi modernă de culoare albă, fără elemente şi trăsături ieşite din comun. Cântăreşte în jur de 63kg şi măsoară standard 84 x 60 x 51(IxLxA) cm.

În privinţa nivelului de zgomot produs la utilizare, înregistrează în jur de 60db la spălare şi 72db la centrifugare.

Aceeaşi soluţie avantajoasă este disponibilă şi la evoMag, Altex şi Flanco.

Imagini cu ARCTIC AED7001A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, acest model de maşină de spălat rufe Arctic este clasificat în clasa energetică A++. Astfel, consumul energetic înregistrat anual este de 196kWh/an.

Pune la îndemână o serie diversificată de 15 programe de spălare, economice şi eficiente. Pe lângă programele obişnuite, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat rufe, deţine câteva ceva mai speciale, precum: programul extra-clătire, programul Sport, programul Expres 14 minute, programul Bumbac Eco, programul Lână şamd.

Funcţiile speciale ale programelor de spălare sunt: funcţia de clătire, funcţia de clătire suplimentară, funcţia de stoarcere + evacuare şi funcţia de prespălare.

În privinţa sistemelor avansate, se laudă cu sistemul electronic de control al balansului, cu funcţia Child lock şi cu Design S-Shape.

Sistemul electronic de control al balansului are rolul de a distribui uniform articolele în interiorul tamburului. În felul acesta, zgomotul şi vibraţiile produse în timpul centrifugării sunt mai silenţioase.

Design-ul S-Shape reprezintă aspectul pereţilor laterali ai produsului, conceput astfel încât să reducă semnificativ nivelul de vibraţii din timpul utilizării.

Child lock are rolul de a bloca panoul de control al maşinii, pentru a preveni schimbarea programului sau oprirea accidentală.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, ARCTIC AED7001A++ este o maşină de spălat rufe modernă şi avantajoasă, ideală oricaruit tip de familie, fiind capabil să atingă cele mai bune performanţe la spălare, dar şi la centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.