Arctic AED7000A++ – maşină de spălat rufe avantajoasă, cu performanţe superioare la spălare

Se pare că cei de la Arctic ne surprind de la lună la lună cu maşini de spălat rufe noi şi de calitate, foarte performante şi eficiente, cu preţuri de achiziţie extrem de avantajose.

Arctic AED7000A++ este unul dintre aceste modele recente, un produs electrocasnic accesibil şi economic, ce reuşeşte să obţină rezultate ireproşabile, cu un consum eficient de resurse. Provine din gama 2015 şi se recomandă în mod special celor ce caută o maşină de spălat ieftină şi calitativă.

Are tip de încărcare frontal, o capacitate de până la 7kg şi o viteză de centrifugare de doar 1000rpm. Este foarte potrivită chiar şi familiilor mai numeroase, capacitatea de încărcare fiind destul de generoasă. Poartă un afişaj modern de tip LCD, poziţionat în panoul de control, alături de care stă butonul central de comandă şi celelalte butoane de selecţie. De aici, se pot seta funcţiile şi se pot urmării etapele programelor de spălare.

În ciuda funcţiilor şi sistemelor diversificate, preţul de achiziţie este de doar 1.074 de lei (vezi preţ actualizat) în magazinul online eMag.

Observăm un design simplist, însă destul de interesant, totul pe un fond de culoare neagră. Panoul de control este proiectat pe un fond de culoare argintie, conferind un aspect foarte plăcut. Modelul de faţă are o greutate de 63kg şi măsoară standard 84 x 60 x 51(IxLxA) cm. Ar fi de specificat că deschiderea hubloului se face până la 155 de grade.

Acelaşi produs electrocasnic util este disponibil şi în stocul celor de la ClickShop, Altex şi CEL.

Imagini cu Arctic AED7000A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cu siguranţă un astfel de model nu va modifica cu mult factura de la curent, cât nici pe cea de la apă. Spun asta datorită faptului că provine din clasa energetică A++, înregistrând un consum per program standard de doar 0.767kWh. În privinţa consumului de apă, media anuală ajunge la 9460l.

Este dotată cu 15 programe de spălare, foarte economice şi eficiente, capabile să includă mai toate tipurile de ţesături. Sunt programe de bază, pe care le întâlnim la majoritatea modelelor, precum şi câteva programe speciale, precum cel Sport, cel Mix, cel pentru Cămăşi, cel Antialergic şi aşa mai departe.

Capitolul funcţii şi sisteme avansate, vine cu o listă numeroasă, precum sistemul electronic de control al balansului, selectorul pentru centrifugare, sistemul de siguranţă pentru cei mici, funcţia de amânare pornire, funcţia Eco Dose, funcţia Eco Wash şi funcţia Eco Heater.

Eco Wash este o opţiune specială, ce permite spălarea articolelor cu apă rece. În felul acesta consumul energetic va fi redus cu până la 80%, obţinând aceleaşi rezultate impecabile.

Funcţia Eco Dose permite utilizarea detergentului lichid, pentru rezultate mult mai bune, detergentul dizolvându-se mult mai uşor.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Arctic AED7000A++ este o maşină de spălat rufe economică, inteligentă şi foarte accesibilă ca şi preţ, un model ideal oricărui tip de familie, capabil să obţină rezultate ireproşabile, cu un consum de resurse favorabil.

Concluzie :

Pro:
  • Afişare LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Clasa A++
  • Eficientă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.