Arctic AED6000A++ – maşină de spălat rufe accesibilă, modernă şi performantă

Arctic AED6000A++ este o maşină de spaltat ieftină şi modernă, o alegere perfectă pentru a o înlocui-o pe cea veche, care de ceva timp nu mai dă randamentul de altădată. Este un model de generaţie nouă, echipat cu numeroase sisteme şi tehnologii inteligente, ce îl fac capabil să ofere rezultate rapide şi eficiente, cu un consum de resurse favorabil.

Reprezintă o variantă din clasa A++ cu încărcare frontală, ce vine proiectată cu un LCD modern, ce afişează date despre setările şi etapele programelor. Panoul de comandă este încadrat într-un fond cromatic, unde se întâlnesc butoanele intuitive şi display-ul. Motorul are o putere de 1000rpm, iar capacitatea de încărcare este de 6kg.

Surprinde plăcut în privinţa preţului de achiziţie, fiind astfel comercializată de magazinul online eMag, la preţul de doar 989 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia maşinii este clasică, de culoare albă. Deţine tamburul din oţel inoxidabil, iar cuva din polipropilenă. Deschiderea hubloului se face la 155 de grade, iar dimensiunile standard ale maşinii măsoară 84 x 60 x 47(IxLxA)cm.

Aceeaşi maşină de spălat rufe ieftină o regăsim şi în magazinele online Flanco, precum şi Altex.

Imagini cu Arctic AED6000A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest model Arctic se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++, înregistrând un consum per program standard de doar 0.71kWh. Foarte bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de numai 8800l.

Dispune de 11 programe de spălare, o serie numeroasă, capabilă să acopere majoritatea tipurilor de ţesuturi. Printre cele de bază, întâlnim şi programul Mix, programul Sport, programul de stoarcere+evacuare, programul rapid 14 minute şamd.

Funcţiile speciale ale maşinii sunt: sistemul electronic al balansului, selectorul de centrifugare, funcţia de programare întârziată, funcţia Eco Wash, funcţia Eco Dose, funcţia Eco Heater, funcţia AquaSafe, funcţia de blocare a panoului de control, respectiv Child Lock şi lista continuă.

AquaSafe reprezintă o funcţie automată de reglare a volumui de apă, în funcţie de setări, astfel încât consmul de apă să fie pe cât se poate de redus.

Atunci când se selectează funcţia Eco Wash, consumul energetic este redus cu până la 80%, datorită faptului că apa folosită nu va mai fi încălzită, spălând astfel cu apă rece.

Eco Dose ajută la alegerea dozajului corect cu detergenţi, graţie competimentului dedicat. Este util doar în cazul detergenţilor în formă lichidă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Arctic AED6000A++ este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, foarte accesibilă ca şi preţ, concepută să garanteze performanţe superioare la spălare.

Concluzie :

Pro:
  • Afişare LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Clasa A++
  • Performantă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.