Arctic AED5040A++ – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală ieftină, din clasa A++

Arctic AED5040A++ reprezintă un model extrem de avantajos de maşină de spălat rufe, un produs electrocasnic modern, conceput pentru a garanta rezultate excepţionale, cu un consum redus de resurse (apă, curent, detergent).

Avem de-a face cu un model cu încărcare frontală, cu o capacitate de 5kg, ce se bucură de afişaj LCD şi de o viteză de centrifugare de 1000rpm.

Preţul este pe departe cel mai accesibil de pe piaţă, aşadar modelul de faţă se poate procura de la eMag cu numai 944 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbind tehnic, cât şi estetic, remarcăm o construcţie de culoare albă, modernă şi elegantă, ce măsoară standard 84 x 60 x 42.5(IxLxA) cm, cântărind în jur de 55kg.

Imagini cu Arctic AED5040A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Consumul de resurse este extrem de avantajos, aşadar cel energetic de numai 0.72kWh/ciclu standard se datorează clasei A++, iar media anuală a consumului de apă nu depăşeşte 7700l.

La capitolul programelor de spălare, pune la dispoziţie o listă diversificată de programe eficiente, precum: program Mix, program pentru sintetice, program Stoarcere şi Evacuare, program pentru bumbac, program prespălare, program sport, program pentru lână şamd.

Din punct de vedere al funcţiilor avansate, deţine control al balansului, selector de centrifugare, sistem special de siguranţă pentru copii, funcţia de programare întârziată, funcţia Eco Wash şi funcţia Eco Dose.

Concluzie :

Aşadar, acestea fiind spuse, Arctic AED5040A++ este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală accesibilă, din clasa A++, concepută pentru a oferi rezultate excelente, într-un mod pe cât se poate de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 5Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.