Apple iPad Mini 2 – o tabletă practică, distinsă şi inteligentă

Apple iPad Mini 2 este o tabletă inteligentă, practică şi modernă, ce oferă o funcţionalitate ireproşabilă, fiind ideală oriunde, fie acasă, fie cu tine în deplasare.

Se bucură de un acumulator Li-Polymer excelent, cu o autonomie de până la 10h cu Wi-Fi-ul pornit, rulând standard sistemul de operare iOS 7.

Preţul de achiziţie este pe măsură, astfel tableta de faţă este comercializată de către eMag cu preţul de 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, ne încântă cu un design plăcut şi modern, pe un fond de culoare gri. Este un device practic şi portabil, ce cântăreşte numai 331g, măsurând doar 134.7 x 7.5 x 200(W x D x H) mm.

Acelaşi iPad îl regăsim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Apple iPad Mini 2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de performanţe, beneficiază de un procesor Dual Core, model A7 64-bit, cu o frecvenţă de 1.3GHz, de o capacitate de memorie de 1Gb şi de o capacitate de stocare de 16Gb.

Beneficiază de un ecran capacitiv multi-touch, cu diagonala de 7.9”. Este un display de tip IPS, ce redă conţinutul într-un format HD, la o rezoluţie de 2048 x 1536pixeli.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie conexiune prin Bluetooth, conexiune prin Wireless şi o ieşire audio de 3.5mm.

În privinţa nivelului multimedia, dispune de două difuzoare, de două microfoane, de două camere Web (1.2Mp şi 5Mp) şi de o gamă diversificată de formate video, cât şi audio.

Se laudă cu A-GPS, cu senzor de lumină, cu accelerometru, cu digital compass, cu conector lightning, cu thre-axis gyro şi cu o frecvenţă de răspuns audio de 20Hz-20.000Hz.

Acestea fiind spuse, Apple iPad Mini 2 este o tabletă portabilă, modernă şi elegantă, ce garantează o funcţionalitate excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Dual Core
  • Diagonală display 7.9″
  • Sistem de operare iOS 7
  • 16Gb memorie de stocare
  • 1Gb RAM
Contra:
  • Fără 4G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.