Apple iPad Air

Ești mai tot timpul plecat și dorești să îți achiziționezi un device rezistent, care să țină pasul cerințelor tale, indiferent de situație? Ei bine, noul iPad Air de la Apple, sigur se va potrivi perfect stilului tău de viață.

Cu aspectul său ultra slim, Apple iPad Air oferă o durabilitate incredibilă, mulțumită carcasei unibody, realizată dintr-un aluminui foarte calitativ. În ciuda greutății, de sub 500g, acest Pad oferă numeroase specificații de ultimă generație, un ecran generos și un design extrem modern.

Prețul acestui iPad Air de Apple este în jur de 2.069lei, unul corect pot spune, dacă luăm în considerare caracteristicile pe care le deține. Însă, dacă te grăbești să intrii în posesia acestuia, îl poți procura la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Apple iPad Air :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Tot la exterior, ne încântă cu un ecran de tip Retină, capacititv Multi-Touch, cu o diagonală darnică de 9.7inch și cu o rezoluție de 2048x1536pixeli. Astfel, îți poți delecta privirea pe suprafața generoasă, privind cele mai bune filme sau încercând cele mai noi aplicații, beneficiind de o claritate și calitate remarcabilă.

În spatele acestui design ireproșabil, găsim un procesor de tip Dual Core, modelul A7, ce tactează la o frecvență uimitoare de 1.3GHz. Așadar, vei beneficia de o rulare fluentă și rapidă în permanență a aplicațiilor, indiferent de gradul de utilizare.

Pentru sistemul de operare iOS 7 al acestui iPad și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de până la 1Gb. Iar pentru datele personale, muzică, filme și altele, ai la îndemână un spațiu de stocare mai mult decât suficient de 16Gb.

După cum am mai spus, acest iPad este extrem de portabil, așa că nu întotdeauna ai la dispoziție o priză de curent, pentru a îți încărca device-ul.  Cei de la Apple au luat în considerare și acest aspect și au dotat acest tab cu un acumulator incredibil de bun, de tip Li-Polymer. Așadar, vei beneficia de o autonomie a bateriei de până la 10h de utilizare continuă.

Păstrează-ți legăturile cu cei dragi oricând și de oriunde. Rămâi mereu conectat la internet prin intermediul wireless-ului integrat. Cu ajutorul microfoanelor duale, împreună cu cele două camere web, una principală de 5Mp(Face detection, Autofocus, iSight) și cealaltă secundară de 1.2Mp(720p HD video, FaceTime), poți conversa pe site-urile de socializare oricât dorești.

Ținând cont că este un device portabil, ce te va însoții în permanență, este predispus la inevitabile lovituri sau zgârieturi, așadar poți achiziționa un Smart Case Apple pentru iPad-ul tău.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Capacitive Multi-Touch
  • Retina display
  • IPS
  • Dual Core
  • Sistem de operare iOS 7
  • Două difuzoare
  • Două camere Web
  • A-GPS
Contra:
  • Deocamdată nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.