Apple iPad Air 2

Nu întotdeauna îți este foarte ușor să folosești un laptop sau un telefon, așadar mai util, ce poate îmbina perfect ambele dispozitive ar fi o tabletă.

Așa că de această dată vom discuta despre o tabletă performantă, utilă și extrem de atractivă. Noul Apple iPad Air 2 este un dispozititv portabil, pregătit întotdeauna să te scoată din impas, grație specificațiilor revoluționare pe care le deține.
Aspectul acestei tablete de la Apple este unul elegant, cu trăsături minimaliste de doar 169.5 x 6.1 x 240 și o greutate de 437g.

Prețul acestei tablete Air 2 de la Apple este în jur de 2.300lei (vezi preț actualizat), un preț destul de corect pot spune, luând în considerare caracteristicile acesteia.

IMAGINI CU Tableta Apple iPad Air 2:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Foarte multe specificații revoluționare sunt înglobate într-o carcasă durabilă, dintr-un aluminiu de calitate superioară, de doar 6.1mm grosime. Printre aceste caracteristici se enumeră și afișajul Retină reproiectat, senzorul avansat de amprentă Touch ID, camera FaceTime HD și iSight îmbunătățite și conexiuni prin Wireless mult mai rapide.

De la încercarea celor mai noi jocuri până la lansarea celor mai dorite aplicații, totul va rula fluent și rapid, grație noului procesor A8X, cu care vine dotat acest iPad. Cu arhitectură pe 64 de biți, furnizează performanțe de rulare cu până la 40% mai superioare procesorului A7 din generația anterioară de la Apple.

Fiind un model de ultimă generație vine dotat cu excelentul senzor de amprentă Touch ID. Aceasta îți permite să te autentifici la diferite aplicații securizate ori să îți deblochezi iPad-ul.

Foarte utile și interesante sunt și camerele Web din dotare. Cea principală, iSight de 8MP dispune de optică avansată, un senzor dezvoltat și un procesor de imagine mult mai puternic, care îți permite să capturezi cele mai bune momente din viață ta, la o calitate superioară. Cea de a doua cameră, secundară, de 1.2MP, FaceTime HD, perfectă pentru selfie și apeluri audio, chiar și în condiții de iluminare reduse.

Display-ul Retină, de tip Capacitive Multi-Touch cu o diagonala de 9.7inch, la bază cu tehnologia IPS, redă imagini incredibile, clare și foarte reale. Așadar, te poți relaxa, vizionând un clip video, un film ori fotografii, la o calitate ireproșabilă, nemaiîntâlnită.

Conectează-ți nou iPad Air 2 mai rapid ca niciodată la internet. Mulțumită tehnologiei Wireless 802.11ac cu MIMO, vei realiza conexiuni la Web mult mai rapide ca până acum.

Păstrează-ți toate fișierele personale, muzică și altele direct pe noua tabletă, ori poți folosi iCloud pentru a le accesa în siguranță întotdeauna.

Desigur pentru o utilizare rapidă poți folosi o tastatură fizică Apple, pe care o poți conecta la device prin Wireless sau Bluetooth ori pe cea virtuală a tabletei. Desigur, poți tipării de pe Air 2 utilizând tehnologia AirPrint, o tehnologie avansată compatibilă cu mai toate imprimantele wireless.

Achiziționează-ți o husă de protecție Apple Smart Cover pentru Apple iPad Air 2, astfel îți vei proteja display-ul de incidente neplăcute într-un mod elegant.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • AMD Quad-Core FX
  • AMD Radeon R7 Graphics
  • LCD LED Full HD
  • Dolby Home Theater
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura AccuType
  • Camera WEB HD de 720p

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.