Apple anunță victoria, specificând faptul că pe zi ce trece tot mai mulți utilizatori de Android trec pe iOS

 

Ecranele imense de la iPhone 6 și 6 Plus reușesc să facă cele două smartphone-uri extrem de atractive pentru utilizatorii de Android.

Chiar dacă vânzările celor de la Apple nu au mers atât de bine în ultima vreme, Apple susține că numărul de cereri al telefoanelor este mai ridicat ca niciodată.

Bussines Insider scrie că CEO Tim Cook a declarat că în prezent înregistrează cea mai ridicată rată de conversie de la Android la iOS.

Ecranele noilor device-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt ceva mai mari decât la precedentele telefoane, astfel cu ajutorul acestora, compania Apple acoperă o nouă categorie. După cum știm, utilizatorii de Android preferă ecrane cât mai mari, iar noile smartphone-uri iPhone se potrivesc perfect cerințelor lor.

O veste excelentă pentru Apple, în situația în care analiștii, nu de mult, spuneau că pentru compania americană nu mai este loc de creștere.

Informațiile publice făcut de CEO Tim Cook, sunt susținute la rândul lor de datele celor de la netmarketshare.com. În luna iunie a anului 2015, cifrele arată că a crescut cota de piață a iOS pe partea de telefoane și tablete, în timp ce Android este într-o descendență ușoară.

Android are o cotă de piață în luna iunie de 51.04%, pe când iOS se bucură de o creștere cu până la 40.83%. Iar celelalte sisteme de operare, acoperă în jur 8% din cota pieței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.