Aparat de aer condiționat – Vortex VAI-A09ASF Inverter

Dacă ești interesat de un aparat de aer condiționat mai ieftin, economic și cu funcții eficiente, noul model Vortex VAI-A09ASF Inverter este varianta ce ți se potrivește perfect.

Se laudă cu o capacitate de 9000 BTU la răcire, astfel va fi capabil să asigure o climă perfectă în toată locuința. Dispune de tehnologia Inverter și de un afișaj de tip LED, de pe care poți analiza temperatura setată.

Așa cum am spus, este un produs electrocasnic ceva mai accesibil, astfel în stocul magazinului online eMag, se regăsește la numai 1.199lei (Vezi preț actualizat), un preț decent, ba chiar convenabil pot spune.

Are o putere consumată la răcire de numai 820W, iar la încălzire de doar 776W, un consum foarte mic, asta mulțumită clasei energetice A++, din care provine.

Imagini cu Vortex VAI-A09ASF Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre aspect, este un produs compus din două unități, una exterioară și una interioară. Ambele unități sunt pe un exterior de culoare albă. Unitatea interioară cântărește numai 7Kg și măsoară 802 x 265 x 192mm, iar unitatea exterioară cântărește până în 28Kg și măsoară doar 760 x 540 x 260mm.

Atuul acestui aparat de AC ar fi nivelul redus de zgomot, astfel partea din interior produce un zgomot de numai 33 decibeli, iar cea din exterior de doar 52 decibeli.

Deci, dacă îți dorești un astfel de aparat de AC, economic și accesibil, Vortex VAI-A09ASF Inverter este modelul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • Cu Inverter
  • 9.000 BTU
  • Clasa A++
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.