Aparat de aer condiționat – Star-Light ACM-12BIN, 12.000 BTU

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12BIN este un produs accesibil, însă foarte bine echipat și dotat cu funcții revoluționare. Beneficiază de o capacitate de 12.000 BTU, având un filtru de tip lavabil și un afișaj LED.

Este un aparat de generație recentă, astfel beneficiază de tehnologia inteligentă Inverter. Mulțumită acesteia și a clasei A++ de eficiență energetică, consumul la răcire nu este mai mare de 219W, iar cel de la încălzire nu depășește 875W.

Acest aparat de AC se regăsește în stocul de produse a celor de la eMag, la prețul de numai 1.299lei (Vezi preț actualizat), un cost foarte avantajos, ținând cont că este inclus și kit-ul de instalare al produsului.

Ca și aspect, prezintă un exterior de culoare albă, fiind compus din două unități. Unitatea ce vine montată în interior măsoară doar 800 x 188 x 275 și cântărește numai 7.4Kg, iar unitatea ce vine montată în exterior măsoară doar 780 x 250 x 540 și cântărește 26.9Kg.

Același aparat de AC se găsește și în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Star-Light ACM-12BIN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un nivel minim de zgomot, de numai 63 decibeli la partea din exterior și de doar 54 decibeli la partea din interior. Astfel, veți putea ține în funcțiune aparatul oricând, fie zi sau noapte, fără a deranja pe cei din jur.

Ca și funcții, se laudă cu funcția de dezumidificare, cu funcția auto restart, cu timer, cu funcția slepp/night mode și cu funcția avansată mod turbo.

Grație acestor funcții inteligente, clima din locuință va fi exact așa cum veți dori, obținută într-un mod economic și ușor.

Așa cum am specificat, kit-ul de instalare este inclus în preț. Acest kit standard conține țevi de cupru cu izolație de până la 3m.

În concluzie, dacă vrei un confort de calitate, noul aparat de AC Star-Light ACM-12BIN este exact ce ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Kit de instalare inclus
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.