Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter

Dacă ți-ai dat seama în sfârșit că cea mai bună variantă pentru a face față caniculei de afară este un aparat de aer condiționat și ești hotărât să îți achiziționezi unul, atunci astăzi noi îți vom prezenta una dintre cele mai accesibile și eficiente variante de pe piață, la oră actuală.

Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter este un aparat de aer condiționat recent apărut pe piața electrocasnicelor, un model extrem de eficient și performant, ce va asigura clima ideală în locuință. Se bucură de o capacitate generoasă de răcire, cam de 12.000 BTU, astfel temperatura din habitaclu va fi exact așa cum îți vei dori.

Așa cum am spus, este unul dintre cele mai accesibile și avantajoase modele din prezent, astfel magazinul online eMag îl comercializează la prețul de numai 1.699lei (Vezi preț actualizat).

După cum știm, aparatele de aer condiționat sunt alcătuite din două unități, una montată în interior și una în exterior. De această dată, ambele unități sunt de culoare albă. Partea ce vine pe exterior, cântărește în jur de 29Kg și măsoară unde va la 720 x 548 x 265mm., iar partea ce vine în interiorul locuinței, cântărește numai 7.8Kg și măsoară doar 750 x 249 x 246mm.

Regăsiți același produs Samsung și în stocul de promoții al magazinului online Flanco.

Imagini cu Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca și eficacitate, vorbim despre un produs ce provine din clasa A++ de eficiență energetică, ce dispune de tehnologia Inverter, astfel consumul energetic va fi extrem de scăzut. Așadar, puterea consumată pe modul răcire este de numai 1300W, iar pe modul încălzire de doar 1100W.

Se laudă cu un filtru excelent, Full HD 60, cu funcții multiple, precum: Easy Filter, Anti-Bacteria, Anti-alergic și Anti-virus.

Cât despre funcțiile aparatului, regăsim o serie numeroase printre care se enumară și următoarele: funcția de încălzire, funcția de ventilare, funcția auto restart, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția auto și funcția inteligentă de auto-curățare.

Este un aparat de AC super silențios, ce nu va deranja pe cei din jur în modul de funcționare, fie zi sau noapte. Astfel, zgomotul produs de unitatea montată în exterior produce doar 62 decibeli, iar cel produs de unitatea interioară este de numai 58 decibeli.

În concluzie, dacă vrei calitate, economie și eficiență din partea aparatului tău de aer condiționat, atunci modelul Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter este produsul ce ți se potrivește.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Filtru Full HD 60
  • Inverter
  • Clasa A++
  • Funcția de auto-curățare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.