Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA

Bucură-te de un real confort pe o vreme caniculară, într-un mod economic și eficient. Achiziționarea unui aparat de aer condiționat reprezintă varianta cea mai eficace pentru a te bucura de o temperatură ideală.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este un aparat de aer condiționat performant, capabil să asigure și să mențină o climă exact așa cum vă doriți, comort ce este atins cu un minim consum de energie electrică.

Modelul de față are o putere de răcire de 9.000 BTU, vine echipat cu tehnologia Inverter și cu filtru special pentru praf.

Ca și preț de comercializare, se laudă cu un cost extrem de accesibil, raportat la calitatea oferită, respectiv de numai 1.799lei (Vezi preț actualizat).

Cât despre aspect, vorbim despre o construcție compactă a ambelor unități, astfel partea din interior are o greutate de doar 9Kg și măsoară numai 290 x 799 x 232mm, iar partea din exterior cântărește în jur de 24Kg și măsoară undeva la 538 x 699 x 249mm. Ambele unității sunt de culoare albă, astfel sunt compatibile cu orice tip de mediu.

Imagini cu Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un produs ce vine echipat cu pală orizontală, astfel acțiunea de evacuarea a aerului va fi în sus și în jos, fiind distribuit uniform în întreaga locuință.

Modul auto, reglează viteza ventilatorului automat, astfe încât clima din cameră să se mențină la temperatură setată.

De acum, ai posibilitatea de a îți programa modul de funcționare oprit/pornit, setând din telecomandă intervalul dorit.

În cazul unei întreruperi de curent, funcția auto restart, repornește aparatul automat.

O altă funcție extrem de inteligentă și de eficientă, este și cea de auto-diagnosticare. Așadar, în cazul unor defecțiuni tehnice, aparatul va afișa coduri de verificare cu privire la defecțiunile aparatului.

Acest produs electrocasnic Mitsubishi se lăuda cu un maxim de silențiozitate, astfel modul de confort va fi îmbunătățit. Așadar, nivelul sonor perceput de unitatea interioară este de numai 22db, iar cel perceput de unitatea exterioară este de doar 50db.

În concluzie, Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este un aparat de aer condiționat de calitate, performant și super eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A+
  • Filtru pentru praf
  • 4 trepte ventilator
  • Inverter
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.