Aparat de aer condiționat Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR Inverter

O variantă excelentă de a evita căldura toridă de afară, ar fi aparatul de aer condiționat Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR Inverter. Este un produs electrocasnic economic, extrem de eficient și performant, ce se potrivește perfect oricărei locuințe, ba chiar și celor mai spațioase.

Datorită funcțiilor sale și a tehnologiilor de care se bucură, este capabil să asigure și să mențină o climă ideală, într-un mod pe cât se poate de economic. Se laudă cu o capacitate generoasă de răcire, de 12.000 BTU, cu filtru anti-praf, cu tehnologia Inverter, iar controlul aparatului se realizează și din telecomandă.

La eMag, un astfel de aparat de aer condiționat se comercializează la doar 2.049lei (vezi preț actualizat), un preț mic, pentru astfel de numeroase funcții și tehnologii.

Este un produs clasic, compus din două unități, ambele de culoare albă. Unitatea ce vine montată în interior are o greutate de numai 7Kg și măsoară doar 262 x 820 x 206mm, iar unitatea ce vine în exterior măsoară în jur de 535 x 663 x 293mm.

Imagini cu Fujitsu ASYG35LLCR-AOYG35LLCR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, beneficiază de Inverter, astfel împreună cu clasa A++ din care provine modelul de față, va avea un consum minim de energie electrică, indiferent de funcția setată.

Cât despre funcții, se laudă cu o serie eficientă și numeroasă, precum: funcția sleep/night, funcția auto-restart, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, funcția auto, funcția de răcire și funcția de purificare.

Pot spune că este un model deloc gălăgios, astfel nivelul zgomotului produs de unitatea exterioară nu sare de 51 de decibeli, iar nivelul unității interioare variază în funcție de setarea aleasă (43, 38, 33, 22 de decibeli).

Acestea fiind spuse, Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR Inverter este un aparat de aer condiționat ideal, indiferent dacă ai o locuință mai spațioasă sau mai puțin spațioasă, asigură și menține o temperatură dorită.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Anti-Praf
  • Inverter
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.