Aparat de aer condiționat accesibil – Whirlpool AMD 018 Inverter

Dacă în sfârșit ai luat decizia să îți achiziționezi un aparat de aer condiționat, site-ul nostru îți recomandă o variantă accesibilă, economică și eficientă, capabilă să ofere rezultate ireproșabile.

Așadar, Whirlpool AMD 018 Inverter este aparatul de aer condiționat de care spuneam mai sus, un produs electrocasnic modern, ce se laudă cu numeroase tehnologii și funcții inteligente.

Prețul de achiziționare al acestui aparat de AC este de doar 1.599lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, chiar dacă nu include și kit-ul de instalare.

Este un aparat de 9.000 BTU, o capacitate de răcire îndeajuns pentru o locuință obișnuită, vine echipat cu filtru cu carbon activ și cu afișaj LCD, pe care poți vedea temperatura setată.

După cum știm, un aparat de AC vine compus din două unități, una exterioară și una interioară. De data aceasta, ambele părți sunt pe un exterior de culoare albă. Unitatea ce vine în interiorul locuinței, măsoară în jur de 818 x 270 x 217mm și cântărește numai 8Kg. Cealaltă unitatea, cea din exterior, măsoară doar 660 x 482 x 240 și cântărește în jur de 22Kg.

Imagini cu Whirlpool AMD 018 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de 3 trepte de ventilare și de o listă diversificată de funcții, precum funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția Jet, funcția de încălzire, timer, funcția de ventilare, funcția de auto-curățare, funcția Around U, funcția auto restart, funcția real time, funcția power șave, funcția 4D Air Inlet și tehnologia Al 6-lea Simț.

Mulțumită tehnologiei Inverter și clasei A+ de eficiență energetică, consumul va fi extrem de scăzut. Astfel, în modul de răcire, puterea consumată este de numai 895W, iar în modul de încălzire de doar 740W.

Ca și nivel de zgomot, putem spune că este un produs foarte silențios, astfel în interior va fi produs un zgomot de doar 39db, iar în exterior de numai 49db, astfel nu va deranja pe timpul funcționării.

În final, pot spune că Whirlpool AMD 018 Inverter este un aparat de aer condiționat performant, economic și foarte accesibil, ce vine pregătit să asigure o climă pe placul fiecăruia.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • Inverter
  • 9.000 BTU
  • Filtru HD+Carbon activ
  • Clasa A+
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.