Aparat de aer condiționat, 18.000 BTU – Samsung AR18JSFNCWKNEU Inverter

Dacă ai o locuință mai mare și cauți un aparat de aer condiționat potrivit, astfel încât să fie capabil să asigure temperatura pe care o dorești, atunci noul produs de la Samsung cu siguranță este cel pe care îl cauți.

Samsung AR18JSFNCWKNEU Inverter este un aparat de aer condiționat eficient și performant, ce se laudă cu tehnologii numeroase, provenind dintr-o clasă foarte bună de eficiență energetică. Are o capacitate de răcire de 18.000 BTU și se bucură de filtru Full HD 60, cu funcții multiple (Easy Filter, Anti-virus, Anti-alergic, Anti-bacteria).

Ca și cost de achiziție, vis-a-vis de caracteristicile sale, prețul este unul extrem de accesibil, așadar costă în jur de 3.599lei (vezi preț actualizat).

Este un model clasic, compus din două unități, amândouă fiind de culoare albă. Unitatea ce vine în interior, prezintă un aspect triunghiular, astfel și puterea de răcire este mult mai puternică. Măsoară în jur de 1065 x 301 x 294 și cântărește numai 13Kg.

Imagini cu Samsung AR18JSFNCWKNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, se bucură de o varietate de funcții, precum: funcția auto, funcția de dezumidificare, funcția auto restart, funcția de încălzire, modul sleep/night, funcția de auto-curățare și funcția de ventilare.

Cu siguranță zgomotul produs de aparatul de față nu va deranja pe nimeni, asta datorită nivelului redus de decibeli. Așadar, unitatea din interior scoate un zgomot de numai 58 de decibeli, iar unitatea exterioară de numai 65 de decibeli.

După cum am specificat mai sus, este un produs electrocasnic extrem de economic și eficient, asta datorită Inverter-ului și clasei A++ din care provine. Așadar, puterea consumată la răcire este de numai 1450W, iar puterea consumată la încălzire este de doar 1660W.

Acestea fiind spuse, dacă vrei calitate, eficiență și o clima ideală, Samsung AR18JSFNCWKNEU este aparatul de aer condiționat de care ai nevoie în locuința ta.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Full HD 60
  • Inverter
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.