Aparat de aer condiționat, 12.000BTU, A++ – Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter

Poate că Daewoo nu este un brand foarte consacrat, însă realizează aparate de aer condiționat destul de bune și de eficiente, comercializate la prețuri pe cât se poate de accesibile.

Ei bine, pentru astăzi am ales un astfel de produs electrocasnic aparținând acestei companii. Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter este un aparat de aer condiționat destul de recent apărut pe piață, un produs cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU, cu afișaj LED, cu tehnologia Inverter, ce poate fii controlat din telecomandă.

În ciuda faptului că prețul de achiziție de numai 1.499lei (vezi preț actualizat), nu include și kit-ul de instalare, asta nu semnifică o problemă foarte mare, deoarce kit nu costă extrem mult.

Cât despre aspectul acestui aparat, vine pe un exterior de culoare albă, fiind compus din două unități. Unitatea ce vine instalată în interiorul locuinței, măsoară numai 850 x 270 x 208mm și cântărește doar 8.5Kg. Cealaltă unitate, ce vine montată în exterior, măsoară 715 x 482 x 240mm și cântărește aproximativ 29Kg.

Poți regăsi același aparat de aer condiționat și în magazinul online Flanco.

Imagini cu Daewoo DSB-F1283ELH-V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre eficiența energetică, pot spune că este un aparat super economic, ce nu va modifica cu mult factura la curent, asta grație clasei A++ de eficiență energetică în care se încadrează.

Mulți dintre noi, la achiziționarea unui aparat de AC, punctează pe nivelul de zgomot produs, unde de această dată nivelul este destul de redus, astfel unitatea din interior produce numai 56 de decibeli, iar cea din exterior doar 64 de decibeli.

Este un aparat cu compresor rotativ, ce dispune de 3 trepte de ventilare și de o gamă variată de funcții, ce pot fii setate din telecomandă. Funcțiile sunt: funcția auto restart, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția auto, funcția timer și funcția sleep/night.

Acestea fiind spuse, Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter este un aparat de AC capabil să asigure un confort pe placul tău, într-un mod extrem de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A+++
  • 3 trepte de ventilare
  • Afisaj LED
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.