Aparat de aer condiționat, 12.000 BTU – Osaka OHW09DLC8 Inverter

Dacă temperatura ridicată de afară, se resimte și în locuințele dumneavoastră, atunci ar fi cazul să vă orientați spre un aparat de aer condiționat. În momentul de față, piața oferă o gamă diversificată de astfel de produse, pentru locuințe mai mici sau mai mari, mai performante sau mai puțin performante și desigur accesibile sau mai puțin accesibile.

Pentru astăzi, am ales un model accesibil, potrivit unei locuințe medii. Osaka OHW09DLC8 Inverter este un aparat de aer condiționat din clasa A de eficiență energetică, ce se laudă cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU, cu tehnologia Inverter și cu un filtru inteligent, ce dispune de funcții multiple.

În stocul de produse electrocasnice de la eMag, un astfel de produs se regăsește la prețul de doar 1.489lei (vezi preț actualizat), un preț foarte bun, ba chiar competitiv, vis-a-vis de specificațiile aparatului.

Vine alcătuit dintr-o unitate ce vine montată în exterior și dintr-o unitate ce vine montată în interior, ambele pe un exterior alb. Unitatea din interior, măsoară doar 790 x 198 x 265mm și cântărește numai 8Kg, iar cea din exterior măsoară în jur de 780 x 250 x 540mm, producând un zgomot de 55 de decibeli.

Imagini cu Osaka OHW09DLC8 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, beneficiază de un filtru extrem de bun, ce se bucură de funcții multiple, precum cea Anti-Alergeni, cea Anti-Bacterian, cea Anti-Praf și cea de deodorizant.

Pune la dispoziție o listă numeroasă cu funcții eficiente, ce pot fi controlate din telecomandă. Funcțiile sunt: funcția sleep/night, funcția Auto, funcția de Dezumidificare, funcția Auto Restart, funcția de Ventilare, funcția de Purificare, funcția de Răcire și fucntia Încălzire.

Memoria unghiului de baleiaj, face ca la repornirea aparatului de AC, unghiul orizontal al flapsurilor să fie setat în aceiași direcție, automat, ca la ultima utilizare.

Acestea fiind spuse, achiziționarea unui astfel de aparat de aer condiționat Osaka OHW09DLC8 Inverter duce la un confort ideal, într-un mod extrem de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Filtru Anti-bacterian
  • Inverter
  • Telecomandă
  • Clasa A
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.