Aparat de aer condiționat, 12.000 BTU, A+, Inverter – Electrolux EPI12LEIW Inverter

Odată cum mult dorita vară, vin și temperaturile insuportabile, ce ne oferă un mare disconfort, fie acasă, fie la serviciu. Pentru a scăpa de acest disconfort termic într-un mod elegant, economic și eficient, poți opta la un aparat de aer condiționat.

Așadar, Electrolux EPI12LEIW Inverter este un astfel de produs electrocasnic, ce garantează un climat mai mult de cât ideal. Are o capacitate de răcire de 12.000 BTU, se bucură de tehnologia Inverter și dispune de un filtru Hepa cu carbon activ.

În ciuda atâtor tehnologii și funcții smart, prețul de achiziție este de doar 1.999lei (vezi preț actualizat), un preț bun și avantajos în raport cu performanțele disponibile.

Cât despre construcție, vorbim despre un produs elegant și modern, ce prezintă un exterior alb, al ambelor unități. Unitatea ce vine proiectată în interior măsoară doar 275 x 800 x 188mm și cântărește în jur de 7.5Kg, iar cea din exterior, cântărește aproximativ 28Kg și măsoară numai 540 x 780 x 250mm.

Același produs de la Electrolux îl regăsim și în magazinele online Altex și Flanco.

Imagini cu Electrolux EPI12LEIW Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită Inverter-ului și a clasei de eficiență energetică A+, consumul energetic al acestui aparat va fii extrem de redus, astfel factura la curent nu se va modifica foarte mult.

Aveam deaface cu un aparat de AC cu patru trepte de ventilare și cu o serie diversificată de programe, ce pot fii urmărite și setate din telecomandă.

Funcțiile aparatului sunt: funcția de dezumidificare, funcția de încălzire, funcția de ventilare, funcția auto-restart, funcția sleep/night și timer-ul.

Modelul de față este pus în lumină de către modul silențios de funcționare de care da dovadă, astfel în interior va fi un zgomot de doar 56db, iar în exterior numai 65db.

În concluzie, aparatul de aer condiționat Electrolux EPI12LEIW Inverter este capabil să garanteze un climat excelent, după placul fiecăruia.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A+
  • Filtru Hepa cu Carbon activ
  • 4 trepte de ventilare
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.