Aparat de AC – Whirlpool AMD 019 Inverter

Fă față verilor toride cu noul aparat de aer condiționat Whirlpool AMD 019 Inverter, un model extrem de performant, capabil să îți asigure o climă ideală în locuință.

Cu un astfel de produs electrocasnic nu vei mai resimți căldura de afară, ba din contră te vei bucura de o temperatură pe placul tău. Are o capacitate de 12.000 BTU, astfel are o putere de răcire extraordinar de rapidă. Se laudă cu filtru Full HD cu carbon activ, cu un afișaj LCD și cu tehnologia revoluționară Inverter.

Poți intra în posesia unui astfel de produs Whirlpool achiziționându-l din stocul de oferte a celor de la eMag, la prețul excelent de numai 1.699lei (Vezi preț actualizat).

Cât despre aspect, putem spune că fine compus din două unități, una exterioară și una interioară, amândouă fiind de culoare albă. Partea ce vine în exterior cântărește în jur de 23Kg și măsoară undeva la 660 x 482 x 240mm, iar unitatea ce vine în interior cântărește doar 8Kg și măsoară numai 818 x 270 x 217mm.

Imagini cu Whirlpool AMD 019 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

 

Nu degeaba am spus că este un aparat de aer condiționat performant, astfel faptul ce confirmă acest lucru este lista variată de funcții, precum: funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, funcția Jet, funcția sleep/night , tehnologia al 6-lea simț, funcția de auto-curățare, funcția around U, funcția power șave, funcția real time și funcția 4D air inlet.

În ciuda capacității generoase de încălzire și răcire, consumul aparatului este extrem de scăzut, asta datorită clasei A+ din care provine și a Inverter-ului. Puterea consumată în modul de răcire nu depășește 1190W, iar în modul de încălzire se apropie de numai 1010W.

Ar mai fi de specificat că temperatura ambientală maximă ce o acceptă unitatea din exterior este de 43°C, iar temperatura minimă este de -10A°C.

Este un aparat cu 3 trepte de ventilare, deloc gălăgios, astfel zgomotul produs de unitatea exterioară este de 49 de decibeli, iar cel produs de unitatea interioară este de numai 40 de decibeli.

În concluzie, dacă îți dorești o clima ideală pe o vreme toridă, în locuința ta, atunci aparatul de AC Whirlpool AMD 019 Inverter este exact ce ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capactiate de răcire 12.000 BTU
  • Ecran LCD
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Filtru cu Carbon Activ + Full HD
  • Al 6-lea Simț
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.