Aparat de AC – Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter

Dacă ai o locuință mai spațioasă, iar ventilatoarele convenționale nu mai fac față, atunci ar fi cazul să îți achiziționezi un aparat de aer condiționat extrem de eficient, economic și performant, pentru a te bucura de un climat mai mult decât ideal.

În situația de față, o variantă potrivită ar fi Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter, un aparat de aer condiționat, ce vine cu o capacitate de răcire generoasă, de 24.000 BTU, cu 4 trepte de ventilare și cu foarte multe funcții și tehnologii revoluționare, pe care le veți descoperi pe parcursul acestui review.

Ținând cont că vorbim despre un produs ceva mai performant și bine echipat, și prețul de achiziție este puțin mai ridicat, respectiv de 4.299lei (vezi preț actualizat), un cost ce asigură temperatura pe care o dorești, într-un mod eficient.

Așa cum suntem obișnuiți, aceste aparate de AC, vine compuse din două unități, de această dată ambele fiind de culoare albă. Unitatea ce vine instalată în exterior, măsoară în jur de 880 x 793 x 310 și cântărește aproximativ 52Kg, iar unitatea ce vine instalată în interior, măsoară numai 1063 x 294 x 317 și cântărește doar 14Kg.

Regăsim același aparat de aer condiționat și în stocul de produse electrocasnice al celor de la Altex.

Imagini cu Samsung AR24HSFSAWKNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De această dată, vorbim despre un aparat de AC ce provine din clasa de eficiență energetică A++, o clasă foarte economică. Împreună cu tehnologia Inverter, puterea consumată de acest produs electrocasnic va fi extrem de redusă, astfel în funcția de răcire va consuma numai 2060W, iar în funcția de încălzire va consuma doar 2350W.

Filtrul de care dispune este unul anti-alergic și antibacterian și beneficiază de patru trepte în funcția de ventilare.

La nivelul funcțiilor, se laudă cu numeroase moduri ce pot fii controlate din telecomandă. O parte din aceste funcții, ar fi: funcția de ventilare, funcția de dezumidificare, funcția auto restart, funcția timer, funcția slee/night, funcția auto, funcția de încălzire și funcția inteligentă de auto-curățare.

Ar mai fii de spus, că dispune de indicator curățare filtru, de protecție anti-bacteriană, de protecție împotriva alergiilor și de Smart Wi-Fi.

Modelul de față, este foarte puțin gălăgios, asta confirmă nivelul de zgomot produs de unitatea interioară de numai 62 de decibeli, respectiv 67 de decibeli la unitatea exterioară.

În concluzie, pentru a te bucura de o temperatură ideală atunci când afară este o vreme caniculară, un aparat de aer condiționat Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter este ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 24.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Anti-Alergic si Antibacterian
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.