Allview X1 Soul

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un alt nou smartphone cu care ne suprind cei de Allview, performant, modern și extrem de atrăgător, ar fi și Allview X1 Soul. Este un gadget din seria X, o serie excelentă ce oferă performanțe ridicate și un aspect pe măsura acestora.

X1 Soul este un device ce utilizează sistemul Android v4.2 (Jelly Bean Plus), un sistem ce asigură mai mereu o funcționalitate bună în orice activitate la care este supus.

Un astfel de smartphone se comercializează la prețul de numai 869 lei (Vezi preț actualizat), un preț accesibil pentru un astfel de telefon mobil cu specificații avansate.

Cât despre aspect, pot spune că se remarcă prin finisaje moderne, cu detalii elegante, astfel încât să întoarcă întotdeauna atenția. Se bucură de o carcasă unibody, ce oferă o manevrabilitate plăcută, având o grosime de doar 7.9mm și o greutate de numai 129 de grame.

Același telefon mobil se poate achiziționa și din oferta magazinelor Altex și Flanco.

Imagini cu Allview X1 Soul :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vis-a-vis de calitatea afișajului, vorbim despre un telefon echipat cu un display de tip IPS JDI, de 5inch, având Corning Gorilla Glass 3 ca funcție de bază. Asigură un afișaj în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 1920 x 1080 în format Full HD.

La capitolul memorii, se bucură de o capacitate de memorie internă de 32Gb, o memorie suficientă aș putea spune, ținând cont că nu are slot pentru card de memorie. Tot aici, regăsim și o capacitate de memorie RAM de 2Gb, alături de care îi este un procesor Quad Core Cortex 7, ce este tactat la 1.5GHz.

Cu siguranță vei rămâne surprins de calitatea fotografiilor realizate cu cele două camere foto-video cu care vine echipat noul device. Este vorba de o cameră frontală de 5Mp și de o cameră principală de 13Mp, cu o rezoluție de 1920 x 1080, ce îi stă alături un Blitz LED integrat.

Și la nivel de alimentare se descurcă excepțional, fiind echipat cu un acumulator de 2000mAh, ce asigură o durată de convorbire de până la 6 ore neîntrerupt și de până la 250 de ore în regim de așteptare indiferent de rețea.

În concluzie, dispozitivul Allview X1 Soul reprezintă alegerea ideală în cazul în care vrei un telefon mobil performant, atrăgător și cu un preț de vânzare destul de accesibil.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Quad Core Cortex 7
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean Plus)
  • Diagonala ecran 5inch
  • Camera principala de 13Mp
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.