Allview Wi10N Pro – un laptop 2 în 1, atrctiv și modern, ce dispune de multi-touchscreen

Allview Wi10N Pro este un laptop 2 în 1, adică un device convertibil, ce poate fii utilizat pe post de laptop, dar și pe post de tabletă. Este un model ce sporește productivitatea, având la bază sistemul de operare Microsoft Windows 10, cu Microsoft Office 365 inclus.

Vine echipat cu o baterie de tip Li-Polymer de 6000mAh, ce garantează o autonomie de lucru neîntrerupt de până la 5 ore. La interiorul acestuia întâlnim un procesor Quad Core, un procesor grafic Intel HD Graphics, 2Gb de RAM și 32Gb de memorie de stocare de tip NAND Flash.

În ciuda aspectului inedit și al caracteristicilor avansate de care se bucură, prețul de achiziție este de numai 909lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, se remarcă printr-un design aparte, de culoare neagră. Dispune de tastatură internațională și de accelerometru, având o greutate de numai 1.1Kg, măsurând doar 258 x 10.3 x 173 (W x H x D)mm

Același gadget Allview îl putem procură și din magazinul online Altex.

Imagini cu Allview Wi10N Pro :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, prezintă un display de tip TN LCD, cu diagonala de 10.1inch. Este un LCD LED cu touchscreen, ce beneficiază de funcția multi-touch și de un format HD, cu o rezoluție de 1280 x 800pix.

Configurația tehnică pe care o regăsim la interior, vine compusă dintr-un procesor Intel Atom Quad Core, cu o frecvență de tact de 1.3GHz (1.8GHz Turbo Boost), dintr-o placă video Intel HD Graphics, model integrat și dintr-o capacitate de 2Gb de RAM.

Cât despre memorie de stocare, pune la îndemână o capacitate de 32Gb, cu tip de stocare NAND Flash. Chiar dacă este o capacitate de memorie de stocare cam mică, poți rezolva această problemă foarte simplu, achiziționând un HDD extern portabil, model Samsung M3 de 1Tb, de 2.5”, cu USB 3.0, pe negru.

În dotarea acestuia mai regăsim două camere Web, una în față de 0.3Mp și una în spate de 2Mp, un microfon integrat, un cititor de carduri MicroSD și difuzoare audio stereo.

Din punct de vedere al conectivității, pune la dispoziție un port Micro HDMI, o ieșire audio, un port Micro USB 2.0, Bluetooth și Wireless.

Acestea fiind prezentate, Allview Wi10N Pro este un laptop 2 în 1, atractiv și inteligent, ideal pentru birou, cât și pentru lucrul pe teren.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • Multi-Touch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.