Allview Viva C701 – o tabletă modernă şi elegantă, foarte accesibilă ca şi preţ

Allview Viva C701 este o tabletă accesibilă, inteligentă şi atractivă, ce garantează o funcţionalitate impecabilă, fie de acasă , fie din deplasare.

Vorbim despre un produs românesc, ce rulează din fabrică sistemul de operare Android v5.1 Lollipop. Vine dotat cu un acumulator de 2700mAh, de tip Li-Ion, ce asigură o autonomie de până la 4h, având alimentator de DC 5V, 1A.

În privinţa costului, pot spune că este o tabletă avantajoasă, astfel se poate achiziţiona din oferta eMag cu preţul de doar 249 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi aspect, observăm o construcţie compactă, modernă şi elegantă, de culoare neagră. Măsoară standard 108 x 189 x 10.7(W x D x H) mm şi cântăreşte aproximativ 296g.

Aceeaşi tablet atractivă o regăsim şi în ofertele celor de la Altex, Cel şi Flanco.

Imagini cu Allview Viva C701 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nouă tabletă se bucură de un ecran de tip Capacitive Multi-Touch, cu diagonala de 7”. Este un display TN LCD, cu 16 milioane de culori, ce redă conţinutul la o rezoluţie de 1024 x 600p.

La nivel de configuraţie hardware, dispune de un procesor Quad Core, model Cortex A7, tactat la o frecvenţă de 1.3GHz, de un chipset video Mali 400MP2 şi de o capacitate de memorie RAM de 1Gb.

Din punct de vedere al stocării de date, dispune de un spaţiu de stocare de până la 8Gb.

Ca şi multimedia, vine echipată cu o cameră Web de 0.3Mp, cu un slot de memorie Micro SD (memorie maximă 32Gb), cu un difuzor audio şi cu microfon incorporat.

Cât despre conectivitate, beneficiază de port USB 2.0, de o ieşire audio Jack 3.5mm, de conexiune prin Bluetooth şi de conexiune prin Wireless 802.11 b/g/n.

Acestea fiind spuse, Allview Viva C701 este o tabletă accesibilă, ca şi preţ, cu un aspect portabil şi distins, ce asigură un nivel de funcţionalitate ridicat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • Diagonală display 7″
  • Sistem de operare Android v5.1 (Lollipop)
  • 8Gb memorie de stocare
  • 1Gb RAM
Contra:
  • Fără Bluetooth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.