Allview V1 Viper I

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Urmărind produsele concepute de cei de la Allview, mi-am dat seama că această companie brașoveană pune accent pe categoria smartphone-urilor performante, comercializate la prețuri extrem de accesibile. În această categorie buget se află și noul telefon mobil smart Allview V1 Viper I. Acest Viper I este o variantă mai îmbunătățită a lui Allview V1 Viper, ce vine echipat cu un ecran extrem de generos, cu un sistem de operare destul de actual și cu multe alte funcții smart.

Este un terminal cu configurare Dual SIM, ce recunoaște simultan două cartele SIM, chiar dacă cele două sunt din rețele de telefonie mobilă diferite.

În ceea ce privește prețul, după cum am spus mai sus, face parte dintr-o categorie foarte accesibilă, astfel se achiziționează la numai 499lei (Vezi preț actualizat).

Pe partea de design, am putea spune că a păstrat liniile și finisajele lui V1 Viper. Oferă un aspect atrăgător, carcasa fiind realizată cu o textură lucioasă ce reflectă lumina sub forma unor raze, astfel fiind creat un model unic. Modelul de față se poate achiziționa pe culoarea alb sau negru, având o greutate de 143 de grame și o grosime de numai 8.1mm.

Se poate achiziționa același produs Allview și din promoția celor de la Flanco și Altex.

Imagini cu Allview V1 Viper I :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulțumită ecranului de 4.7inch, de tip IPS LCD, te vei bucura de un conținut excelent, vizualizat la un unghi bun și la o luminozitate foarte bună. Rezoluția conținutului va fi de 960 x 540pix, într-un format qHD, având la bază tehnologiile Multi-Touch și OGS (One Glass Solution).

V1 Viper I îți pune la îndemână sistemul de operare Android v4.2.2 Jelly Bean, alături de care îi stă un procesor Cortex A7 Quad Core, tactat la o frecvență de 1.3GHz.

Dispune de o capacitate de memorie de stocare de 8Gb și de o memorie RAM de 1Gb. Memoriei de stocare i se poate adăuga un card Micro SD, pentru a extinde capacitatea de până la 32Gb.

Se descurcă foarte bine la capitolul foto-video, având în dotare două camere excepționale. Camera principală are o rezoluție de 8.0Mpx., având alături de ea un Bliț LED, iar camera secundară are o rezoluție de numai 2Mpx. Ca și caracteristici foto/video dispune de Auto Focus, Geotagging, Smile Shot, Gesture Shot, Eraser, HDR și de detectare a feței.

Datorită acumulatorului de 1800mAh, vei dispune de o autonomie destul de bună, astfel rezistă până la 180 de ore în mod stand-by și de până la 6 ore în mod convorbire.

În concluzie, device-ul Allview V1 Viper I reprezintă o alegere excepțională în situația în care vrei să îți procuri un smartphone Dual SIM, cu un display generos și cu două camere foto-video excelente, la un buget destul de redus.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Cortex A7 Quad Core de 1.3GHz
  • Sistem de operare Android v4.2.2 (Jelly Bean)
  • Diagonala ecran de 4.7inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.