Allview V1 Viper E

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Allview V1 Viper E este un smartphone recent lansat pe piața gadget-urilor, ce vine dotat cu două slot-uri pentru SIM, cu un ecran destul de generos și cu o serie de specificații extrem de interesante și de utile, ce duc un grad superior de performanță.

Se bucură de un preț foarte accesibil, de numai 549lei (Vezi preț actualizat), un preț bun și corect pot spune, pentru un astfel de telefon inteligent.

Ca și design, vorbim despre un telefon compact, ce măsoară doar 7.8mm grosime și are o greutate de 122.5g, astfel se manevrează foarte rapid și ușor. Se bucură de un aspect elegant, cu finisaje moderne, având un contur slim metalic. Este pus la dispoziție pe o nuanță de negru sidefat ori pe culoarea alb, așadar fiecare poate alege culoarea care i se potrivește.

Acest telefon mobil Allview V1 se poate regăsii și în promoția magazinului online Altex.

Imagini cu Allview V1 Viper E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranță vei rămâne surprins de viteza sporită de răspuns și de cursivitatea utilizării, asta datorită sistemului de operare rulat Android 4.4 Kit Kat.

Bucură-te de o calitate excelentă a imaginii, grație ecranului IPS OGS, de 4.5inch. Este un display cu o rezoluție de 854 x 480p, ce oferă un unghi larg de vizualizare și culori extrem de naturale. Totodată, beneficiază de o protecție rezistentă la șocuri și zgârieturi, respectiv Dragontrail Glass.

Este un smartphone ce ține pasul cu noile tehnologii, astfel vine proiectat cu un procesor Cortex A7 Quad Core, ce tactează la o frecvență de 1.3GHz. De asemenea, are o capacitate de memorie RAM de 1GB și o memorie internă de 8GB, ce poate fi extinsă până la 32Gb, printr-un card de memorie Micro SD.

Mulțumită aplicației Hot Knot, vei putea realiza transferuri de date foarte rapid și ușor, apropiind doar ecranele device-urilor și în doar câteva secunde trasnferul va fi realizat.

Fii pregătit să surprinzi cele mai importante momente din viața ta, la o calitate mai mult decât superioară. Cu ajutorul camerei principale de 8.0Mp, cu autofocus și Blitz LED integrat și cu cea de a două cameră de 2Mp, vei realiza cele bune fotografii dar și cele mai bune videoclipuri la o rezoluție Full HD.

Nici la nivel audio nu se descurcă mai rău, ci din contră, beneficiază de un amplificator audio Yamaha, cu funcții DTS. În final, se va reda un sunet clar, chiar și la intensitate maximă.

Conectivitatea se evidențiază prin tehnologiile Wireless (802.11 b/g/n, Wi-fi direct, Wi-fi display) și Bluetooth v4.0 (A2DP și EDR), un port Jack de 3.5mm, GPRS și port Micro USB v2.0.

De acum, cu ajutorul funcției Wi-Fi display, vei putea reproduce orice conținut dorești direct pe televizor, doar că acesta să dispună de port HDMI, pentru a se realiza conexiunea cu adaptorul Smart2View.

Vine echipat cu o baterie Li-Ion de 1800mAh, ce asigură o durată de 225 de ore în regim de așteptare și de până la 9 ore în regim de convorbire în 2G.

În concluzie, Allview V1 Viper E este un smartphone modern, performant și atractiv, ce oferă un nivel de productivitate ridicat, toate acestea la un cost foarte accesibil.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 4.5inch
  • Accelerometru
  • Senzor de proximitate
  • Compas
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.