Allview P6 Energy

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Allview ne încântă cu un nou smartphone performant și atractiv, ce se evidențiază în mod special printr-un acumulator extrem de generos. Allview P6 Energy face parte din seria P, o serie ce se face remarcată prin calitate, performanță și prețuri extem de accesibile.

La ora actuală, se pare a fi un device foarte căutat și achiziționat de doritorii de smartphone-uri, fapt ce se datorează costului redus de achiziție, de numai 849lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, pentru un astfel de telefon mobil smart, cu specificații numeroase și cu un aspect pe măsura acestora.

Cu siguranță, modelul de față reprezintă o achiziție foarte bună, ce convinge posibilii cumpărători prin funcțiile sale smart, prin rularea versiunii de Android 4.2.2 KitKat, un sistem de operare destul de recent și prin multe alte caracteristici.

Cât despre aspect, am putea spune că se bucură de un design modern, cu finisaje elegante, fiind realizat pe deplin din materiale calitative. Măsoară în jur de 10mm grosime, iar greutatea acestuia ajunge undeva la 176 de grame.

Acest telefon mobil Alview se poate găsii și în promoția magazinelor Flanco și Altex.

Imagini cu Allview P6 Energy :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de gradul ridicat de performanță oferit de sistemul de operare Android 4.4, ce i se alătură un procesor destul de ok, respectiv Quad Core Cortex 7 de 1.3GHz. Tot la acest capitol, regăsim și o capacitate de memorie RAM de 1Gb și o capacitate de stocare internă de 8Gb, ce poate fi extinsă până la 32Gb prin atașarea unui card Micro SD.

Ramura conectivității se evidențiază printr-un port Micro USB v2.0, prin GPRS, printr-un port Jack 3.5mm, tehnologia Bluetooth v4.0 și tehnologia Wi-Fi, cu Wi-Fi display și Wi-Fi direct.

De acum, vei avea ocazia de a imortaliza fiecare moment important din viața ta, mulțumită celor două camere foto-video din dotarea acestui gadget. Camera frontală este de numai 2MP, însă cea principală ajunge undeva la 8Mp, cu Blitz inclus, astfel vei realiza cele mai bune fotografii și videoclipuri la rezoluții Full HD.

După cum spuneam mai sus, se bucură de un acumulator excepțional, de tip Li-Ion cu capacitatea generoasă de 5000mAh. Mulțumită acestei baterii, vei beneficia de până la 500 de ore în regim stand-by și de până la 23 de ore în regim de convorbire.

Alte funcții și alți senzori de care beneficiază acest smartphone Allview, ar fi funcția HD Voice, Port OTG, tehnologia DTS, senzorul magnetic, senzorul de proximitate, accelerometrul și senzorul de lumină.

În concluzie, smartphone-ul Allview P6 Energy este telefonul ideal, celor ce își doresc o experiență unică și un nivel ridicat de performanță.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Cortex A7 Quad Core
  • Diagonala de 5.0inch
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.