Allview P5 Life

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Lansat la sfârșitul anului 2014, noul Allview P5 Life reprezintă alegerea ideală, în situația în care îți dorești un telefon de buget, cu ceva specificații destul de bune și cu un aspect foarte atrăgător. Este un telefon bussines, ce va susține toate activitățile tale, cu ajutorul procesorului puternic Quad-Core din dotare.

P5 este un telefon Dual SIM, o configurare ce permite utilizarea a două cartele SIM simultan, chiar și din rețele diferite.

Odată ce și-a făcut apariția pe piața smartphone-urilor, acest device Allview a pornit de la prețul de 499lei, însă odată cu trecerea timpului prețul a mai scăzut, iar în momentul de față se poate achiziționa la numai 399lei (Vezi preț actualizat).

Așa cum am spus, prezintă un aspect bussines, cu finisaje moderne și elegante. Este un dispozitiv ușor de manevrat, cântărind în jur de 127 de grame, iar grosimea acestuia fiind de numai 9mm.

Același smartphone se poate achiziționa și din oferta celor de la Flanco și Altex.

Imagini cu Allview P5 Life :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de o calitatea excelentă oferită de ecranul IPS LCD de 4.5inch, ce redă imagini viu colorate și cu un contrast puternic. Dispune de o paletă de 16 milioane de culori, ce reproduce imagini ireproșabile, la o rezoluție de 854 x 480pix. Vine protejat cu un strat rezistent din sticlă, ce va face față zgârieturilor și loviturilor ușoare.

Vei beneficia de rezultatele excepționale oferite de procesorul Cortex A7 Quad Core, rulat la o frecvență de 1.3GHz. Acestuia i se alătură o capacitate de 1Gb de memorie RAM, plus o capacitate de 8Gb de memorie flash, îndeajuns pentru a stoca deferite documente și fișiere.

Capitolul foto-video, include două camere destul de bune, astfel cea principală este de 5Mp, iar cea secundară de doar 2Mp. Beneficiază de Blitz LED integrat și realizează video la o rezoluție de 1080pix. în format Full HD.

Acumulatorul este destul de ok, având o capacitate de 1850mAh, fiind de tip Li-Ion. Acesta va asigura o durată de convorbire de până la 8h și o durată de stand-by de până la 185h.

În concluzie, dacă vrei performanță și calitate la un preț extrem de avantajos, Allview P5 Life reprezintă alegerea făcută cu cap.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Cortex A7 Quad Core de 1.3GHz
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
  • Diagonala ecran 4.5inch
  • Dual SIM
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.