Allview E2 Living

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un alt smartphone din segmentul telefoanelor mobile extrem de accesibile ca și preț, face parte și modelul Allview E2 Living. Este un device ieftin, însă destul de bine echipat, astfel încât să ofere rezultate excelente pentru nivelul său.

Este un telefon Smart, ce acceptă două Sim-uri, ba chiar din rețele diferite, datorită configurării sale Dual SIM. Prețul de achiziție al acestui smartphone este de aproximativ 350lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru un așa telefon smart ce integrează specificații ce nu sunt caracteristice unui device ieftin.

Ca și aspect, E2 Living se evidențiază prin eleganță și modernitate. Este înconjurat de un chenar argintiu, ce inspiră un contrast foarte plăcut, iar restul carcasei este proiectat pe o nuanță de alb. Este un device foarte ușor de manevrat, fapt ce se datorează dimensiunilor sale foarte reduse, având o grosime de numai 9.48mm și o greutate de doar 118.9 grame.

Noul E2 Living se poate procura și din promoția magazinul online Altex.

Imagini cu Allview E2 Living :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul Multi-touch din dotare este unul de tip IPS, ce are diagonala de 4inch. Conținutul va fi afișat la o rezoluție de 800 x 480pixeli, o rezoluție nu foarte mare, însă va fi clar, strălucitor și viu colorat, grație funcției One Glass Solution.

Pe partea hardware se descurcă ceva mai bine, fiind utilat cu un procesor de 1.3GHz, Dual Core (Cortex A7), astfel încât să asigure o încărcare rapidă a aplicațiilor și o navigare facilă pe Web. Utilizează ca și sistem de operare Android, cu versiunea 4.2.2 (Jelly Bean), susținut de 512Mb de memorie RAM. Capacitatea de memorie flash este de numai 4Gb, însă extinsă cu un card micro SD poate ajunge până la 32Gb.

Acest smartphone Allview vine echipat cu două camere foto, destul de bune, astfel cea frontală este de doar 0.3Mp, iar cea principală este 3.2Mp cu Blitz incorporat.

Cât despre conectivitate, dispune de GPRS, Wi-Fi (Wi-Fi direct), Bluetooth, micro USB v2.0, Jack 3.5mm, EDR, EDGE și 3G.

În final, telefonul mobil Allview E2 Living este un smartphone ieftin, ce cuprinde o serie de specificații excelente și se bucură de un aspect foarte atrăgător.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Cortex A7 Dual core de 1.3GHz
  • Sistem de operare Android v4.2.2 (Jelly Bean)
  • Diagonala ecran 4inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.