Alizee AW12GR – produs de climatizare cu 12.000 BTU/h din clasa A++

Alizee AW12GR se dovedește a fi una dintre cele mai accesibile și avantajoase soluții de climatizare de pe piața de nișă. Este un aparat de aer condiționat standard de generație nouă, capabil să asigure un mediu ambiant confortabil și plăcut.

Are o capacitate generală de răcire/încălzire de 12.000BTU/h, fiind astfel recomandat încăperilor cu o suprafață de până la 23 m².

Aparține clasei energetice A++, se laudă cu tehnologia Inverter, cu filtru lavabil, cu afișaj LED, cu compresor rotativ, cu numeroase moduri și funcții interesante, dar și cu kit de instalare inclus.

Un astfel de model poate fi achiziționat din magazinul eMag cu prețul de ofertă de 1299 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, avem de-a face cu un model simplist ce poartă forme și finisaje perfect definite. Este în totalitate de culoare albă, având sistem de montare pe perete. Corpul intern cântărește în jur de 9kg și măsoară 79 x 27.5 x 20 (L x l x H) cm, iar cel extern este de 31kg și măsoară 32 x 59.6 x 84.8 (L x l x H) cm.

Ei bine, aceeași variantă se regăsește și în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Alizee AW12GR:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de menționat faptul că necesită o alimentare la 220 – 230V, cu 50 – 60Hz. Tot aici, este de remarcat consumul nominal avantajos de maxim 140kW la răcire, respectiv de maxim 150kW la încălzire.

În ceea ce privește modul de funcționare, se pare a fi unul extrem de silențios. Astfel, nivelul maxim înregistrat la interior este de 42 decibeli, iar cel maxim de la exterior de 52 decibeli.

Ca și coeficient de randament sezonier, la răcire SEER este de 6.1kW, iar la încălzire SCOP este de 4kW.

Debitul de aer înregistrat la interior diferă în funcție de treapta de viteză aleasă. Astfel, acesta este cuprins între 290 m³/h și 480 m³/h.

Pe partea de funcționare, temperatura optimă de operare la răcire este de -15 °C și de +40°C, iar la încălzire de -15°C și de +24°C.

Modurile de funcționare ale acestui aparat de AC Alizee sunt: funcția de încălzire, funcția de răcire, răcire, funcția de dezumidificare, funcția de ventilație și funcția Sleep/Night.

Cât despre funcțiile speciale, ar fi de remarcat Modul Turbo, funcția de autodiagnoză, funcția de dezghețare inteligentă, funcția auto-restart, funcția I Feel, dar și programatorul (24h).

I Feel este un senzor de temperatură proiectat în telecomandă, ce are rolul de a menține temperatura constantă acolo unde se află telecomanda.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Alizee AW12GR se dovedește a fi un produs de climatizare avantajos, economic și eficient, ce reușește de fiecare dată să obțină un mediu plăcut indiferent de temperatura de afară.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Kit instalare inclus
  • Clasa A++
  • Compresor Inveter
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.