Albatros CFX39A+ – combină frigorifică din inox, de 312l

Albatros CFX39A+ reprezintă un aparat frigorific accesibil, respectiv o combină frigorifică avantajoasă, potrivită oricărei bucătari şi oricărei familii numeroase. Spun asta datorită faptului că pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare al alimentelor destul de generos.

Aparţine clasei de eficienţă energetică A+, volumul brut fiind de 325l, iar cel net de 312l. Compartimentarea este realizată astfel, frigiderul proiectat în partea de sus ce are un volum net de 223l, iar congelatorul proiectat în partea de jos ce are un volum net de 89l.

Acest model CFX39A+ se poate achiziţiona din ofertele magazinului de specialitate eMag, cu doar 1.318 lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de aspect, prezintă o construcţie ultra modernă integrală din inox. Are deschiderea uşilor pe partea dreaptă, beneficiind de sistem reversibil. Mânerele acestora sunt de tip încorporate, poziţionate orizontal.

Acelaşi model de aparat frigorific este disponibil şi în magazinul online CEL.

Imagini cu Albatros CFX39A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii au încadrat această combină frigorifică Albatros în clasa de eficientă energetică A+, consumul înregistrat fiind de 273kWh/an. Alimentarea aparatului se recomandă să se facă la o sursă de curent de 230V.

Începând cu frigiderul, ce are o capacitate de încărcare netă de 223l, beneficiază de sistem de dezgheţare autoamt şi de iluminare interioară. Este prevăzut cu 3 suporturi pe uşă, cu 4 rafturi din sticlă, precum şi cu un compartiment spaţios destinat legumelor şi fructelor.

Congelatorul ce are o capacitate de încărcare netă de 89l, este prevăzut cu 3 compartimente generoase.

Ar mai fi de specificat că deţine doar un singur compresor şi că agentul de răcire folosit este R600a, temperatura putând fi modificată dintr-un termostat ajustabil.

Concluzie :

 Concluzionând, Albatros CFX39A+ este o combină frigorifică avantajoasă din inox, un produs frigorific de calitate, capabil să asigure o depozitare optimă alimentelor de la interior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Inox
  • Sistemd de dezgheţare automat
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.