Akai LT-4005AD

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Atunci când căutăm să ne achiziționam un televizor, prima dată ne orientăm după aspectul acestuia, după care specificații și preț. Așadar, astăzi am ales să discutăm despre un televizor foarte atrăgător, cu o diagonală foarte darnică, cu un grad bun de performanță, dar și cu un preț foarte accesibil.

Akai LT-4005AD este un non Smart Tv, de tip LED, ce se bucură de un ecran imens, de pe care se pot urmării cele mai bune filme ori meciuri sportive, la o calitate excelentă. Chiar dacă nu-i un televizor smart, acest model reușește să impresioneze prin specificațiile sale, oferind un divertisment incredibil.

Un astfel de televizor Akai se comercializează la prețul de numai 1.499lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pot spune, pentru un așa display imens și pentru specificații asemănătoare ale unui Smart Tv.

Ca și aspect, oferă finisaje și detalii moderne, fiind realizat din componente calitate înaltă. Prezintă margini înguste, astfel încât generosul display să fie scos în evidență. Stativul pe care vine montat acest Tv, este unul dreptunghiular, lucios, ce oferă o stabilitate excelentă. Împreună cu acest stativ dimensiunile sale sunt de 985 x 625 x 160 mm, iar greutate este de numai 10.9Kg.

Imagini cu Akai LT-4005AD :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda prețului său mic, acest model Akai vine echipat cu un display cu diagonala de 102cm, ce are o rezoluție maximă de 1920 x 1080pix, în format Full HD. Contrastul dinamic este de 50000 : 1, timpul de răspuns este extrem de scurt, de numai 8ms, iar luminozitatea este de 250cd/mp.
Ca și specificații superioare ale acestui ecran, ar fi că dispune de un unghi de vizibilitate foarte bun, respectiv de 176 de grade, beneficiază de Progressive Scan și de Zoom Mode.

La capitolul sunet, vine echipat cu un sistem audio standard, compus din două difuzoare stereo, de 2x10W. Este o linie audio destul de bună, ce nu distorsionează sunetul și se aude suficient de tare.

Cât despre conectivitate, beneficiază de trei porturi HDMI, de un port Scart, de o intrare component, de o intrare video, de un port USB 2.0 și de Slot CI+.
Mai dispune și de Tuner Digital (DVB-T, DVB-C), ce înlocuiește reciver-ul cel vechi, pentru a recepționa posturile Tv în format HD.

În concluzie, dacă dorești o diagonală generoasă de la un televizor și funcții destul de avansate, modelul Akai LT-4005AD reprezintă o alegere bine gândită, la un cost extrem de accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • Diagonala ecran 102cm
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.