AEG T76385AH3 – uscător de rufe cu pompă de căldură, performant şi eficient

AEG T76385AH3 este un uscător de rufe cu pompă de căldură, întreadevăr ceva mai costisitor decât concurenţa, însă din punct de vedere al eficienţei energetice şi al performanţelor este pe departe cel mai avantajos produs electrocasnic de acest fel.

Discutăm despre un model cu încărcare frontală, ce deţine afişaj LCD mediu, de pe care se pot urmări setările şi etapele programelor, alături de care stă panoul de comandă, reprezentat prin simboluri. În privinţa capacităţii de încărcare, volumul este de 8kg, un spaţiu generos, ce îl face potrivit chiar şi familiilor mai mari.

După cum spuneam şi mai sus, nu este o variantă foarte accesibilă, pentru toţi cei dintre noi, însă este raportată corect la preţul de achiziţie de 3.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, remarcăm o construcţie clasică, simplistă, de culoare albă. Nu cântăreşte mai mult de 48kg, având ca şi dimensiuni standard 85 x 60 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi uscător de rufe cu pompă de căldură îl întâlnim şi în stocul celor de la Elefant şi Flanco.

Imagini cu AEG T76385AH3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum spuneam, are ca şi sistem de uscare popă de căldură. Această tehnologie cu pompă de căldură, garantează un randament ridicat cu un consum energetic extrem de redus.

În privinţa caracteristicilor, deţine acţiune inversă de rotire, o funcţie inteligentă ce previne cutele şi încâlcelile rufelor, senzorul de uscare, ce ajută aparatul să detecteze nivelul specificat de uscare şi funcţia de start întârziat.

Funcţiile electronice ale uscătorului detectează automat umiditatea din ţesuturi şi sfârşeşte procesul de uscare, doar atunci când gradul de umiditate atinge nivelul dorit.

Se laudă cu o serie diversificată de programe, precum programele suplimentare pentru setarea timpului de lucru, programul pentru sintetice şi bumbac, ce reîmprospătează ţesuturile, sunt extra uscate şi gata de călcat.

Modul atent de uscare este reprezentat de funcţia ProTex, care indiferent de tipul ţesăturilor rufelor sau de cantitatea acestora, va trata cu cea mai mare atenţie fiecare articol. Funcţia Optisense garantează o eficienţă ridicată rezultatelor, astfel hainele să nu fie uscate în exces, regalând automat nivelul de uscare în funcţie de gradul de umiditate şi greutatea încărcăturii.

Această tehnologia avansată cu pompă de căldură Sensidry oferă o atenţie deosebită rufelor, astfel încât păstrează aspectul de nou pe o perioadă cât mai îndelungată, indiferent din ce materiale sunt realizate.

La capitolul consum, graţie clasei energetice A+, consumul de curent electric va fi cu până la 35% mai mic decât clasa A, oferind rezultate impecabile.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, AEG T76385AH3 este un uscător de rufe cu pompă de căldură, conceput pentru orice tip de familie, capabil să garanteze eficienţă superioară la uscare, oferind atenţie deosebită ţesăturilor.

Concluzie :

Pro:
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Afişaj LCD
  • Clasa A+
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.