Acesta este cel mai tare smartphone din lume, peste Samsung Galaxy S6!

 

Dacă până de curând cei de la Xiaomi ne impresionau cu smartphone-uri puternice la prețuri avantajoase, de data aceasta ne surprind cu cel mai puternic smartphone de pe piață, potrivit benchmark-urilor.

Se pare că s-a tot vorbit de viitorul gadget Mi5, al celor de la Xiaomi, însă nici un zvon nu a fost confirmat. După anunțul făcut despre Redmi Note 2 și după lansarea lui MIUI 7, a venit și rândul noului gadget să iasă în evidență, apărut în baza de date a celor de la AnTuTu.

Potrivit surselor, noul Mi5 va beneficia de un display qHD de 5.3inch, de 4Gb de memorie RAM și de o cameră foto video principală de 16Mp, având stabilizator optic. Pe lista specificațiilor despre care se tot discută, s-ar află și conectorul Type-C microUSB.

În trecut, există un scor de 96.000, obținut de un device Samsung, însă cel reușit de flagship-ul de față, de 73.075 este verosimil. În situația aceasta, recordul deținut de procesorul Exynos 7420, de pe Galaxy S6 este depășit de către procesorul Snapdragon 820, de pe Mi5, astfel avem de-a face cu un rezultat plauzibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.