Acer TravelMate TMP238-M-583Y – notebook Full HD de generaţie nouă, cu performanţe hardware superioare

Acer TravelMate TMP238-M-583Y este un laptop ultra-modern cu performanţe hardware avansate, ideal celor care sunt în căutare de portabilitate şi flexibilitate. Reprezintă o variantă capabilă să asigure aceeaşi productivitate atât de acasă, cât şi din deplasare, indiferent de sarcinile de lucru.

Avem de-a face cu un notebook de generaţie nouă, ce rulează standard sistemul de operare Linux. Ascunde la interior un acumulator de tip Lithium-Polymer cu 4 celule, ce garantează o autonomie de lucru prelungită.

Acest model TMP238-M-583Y este deja disponibil online şi în oferta magazinului eMag, la preţul de achiziţie de 2.749 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, se evidenţiază printr-o construcţie ultra-modernă şi elegantă, de dimensiuni reduse. Dispune de o carcasă din plastic rezistent şi calitativ, de culoare neagră. Cântăreşte numai 1.6kg şi măsoară standard 327 x 19.7 x 228 (W x H x D) mm.

Înglobează o tastatură internaţională confortabilă şi ergonomică, precum şi un touchpad precis şi rapid cu suport multi-touch.

Acelaşi notebook de generaţie nouă poate fi achiziţionat online şi din magazinele evoMag şi Cel.

Imagini cu Acer TravelMate TMP238-M-583Y:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul notebook de la Acer din seria TravelMate, vine dotat cu un ecran LCD LED de tip IPS, ce măsoară o diagonală decentă de 13.3 inch. Reprezintă un display Acer ComfyView, ce reuşeşte să asigure o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080 pix.

Din punct de vedere al specificaţiilor hardware, se bucură de un procesor Intel Core i5 – 6200U, conceput pe arhitectura recentă Skylake. Are 2 nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie a procesorului de 14nm. Rulează standard la o frecvenţă de 2.3GHz, însă datorită modului Turbo Boost în cazuri extreme poate ajunge până la 2.8GHz. Ca şi grafică, deţine integrat procesorul Intel HD Graphics 520.

În privinţa memoriei RAM, vine din fabrică cu 8Gb de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Dispune de 2 sloturi de memorie, capacitatea maximă acceptată fiind de 16Gb. Ca şi capacitate de memorie de stocare, vine echipat cu o unitate de tip SSD de 256Gb.

Se laudă cu două difuzoare audio stereo TrueHarmony, cu un microfon integrat, cu un cititor de carduri (SD), precum şi cu o cameră Web High Definition.

Cât despre porturi şi conexiuni, beneficiază de un port HDMI, de două porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieşire audio, de Bluetooth 4.0, de Wireless 802.11 ac şi de Reţea 10/100/1000 (LAN).

Concluzie:

Concluzionând, Acer TravelMate TMP238-M-583Y reprezintă un notebook recent de calitate superioară, capabil să oferă o funcţionalitate excepţională, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • De ultimă generaţie
  • Full HD
  • Sistem de operare Linux
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.