Acer TravelMate TMP236-M-35X1 – notebook elegant şi portabil, cu performanţe hardware excelente

Acer TravelMate TMP236-M-35X1 se dovedeşte a fi un notebook de calitate foarte bună, provenit din ultimele generaţii şi tehnologii revoluţionare. Impresionează atât la capitolul performanţe hardware, cât şi la capitolul design şi portabilitate.

Cu siguranţă modelul de faţă reprezintă o alegere potrivită lucrului intens de acasă, cât şi activităţilor din deplasare.

Avem de-a face cu o variantă ce rulează din fabrică sistemul de operare Linux. Beneficiază de o baterie Lithium-Polymer cu 4 celule, capabilă să garanteze o autonomie de lucru generoasă.

Acest model TMP236-M-35X1 poate fi procurat deja din magazinul online eMag, cu preţul de achiziţie de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm o construtie calitativă, compactă şi modernă, de culoare neagră. Oferă atât modernitate şi eleganţă, cât şi o portabilitate foarte bună. Cântăreşte numai 1.5kg şi măsoară standard 327 x 19.65 x 228 (W x H x D) mm.

Acelaşi notebook de generaţie nouă este disponibil online şi în magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu Acer TravelMate TMP236-M-35X1:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest dispozitiv Acer din seria TravelMate vine proiectat standard cu procesorul Intel Core i3 – 5005U, conceput pe arhitectura Broadwell. Este o variantă cu două nuclee, ce deţine o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Gb. Ca şi frecvenţă de tactare, rulează standard la 2.0GHz. Integrat pe acesta, stă procesorul grafic Intel HD Graphics 5500, ce oferă o grafică neaşteptat de bună.

Înglobează un ecran LCD LED de 13.3 inch în diagonală, de calitate foarte bună. Reprezintă un display Anti-Glare (lucios), ce oferă o rezoluţie maximă de 1366 x 768 pix la un format HD.

Se prezintă excepţional şi din punct de vedere al memoriilor. Astfel, beneficiază standard de 8Gb de tip DDR3, capacitate de memorie RAM, precum şi de 1Tb de tip HDD (5400rpm), capacitate de memorie de stocare.

Fiind un notebook de dimensiuni reduse nu deţine unitate optică. Însă, beneficiază de cameră Web Acer Crystal Eye HD, de cititor de carduri (SD), de microfon integrat şi de două difuzoare audio stereo High Definition Audio.

Este echipat cu un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieşire audio, cu conexiune Bluetooth (4.0), cu conexiune Wireless (802.11 a/g/n) şi cu LAN (Reţea 10/100/1000).

Concluzie:

Concluzionând, Acer TravelMate TMP236-M-35X1 reprezintă un notebook portabil şi modern, din generaţia 2016, evidenţiat prin performanţe hardware avansate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • De ultimă generaţie
  • WebCam Acer Crystal Eye HD
  • Sistem de operare Linux
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.