Acer TravelMate TMB117-M-C5YB – notebook modern şi accesibil, ideal pentru călătorii

Acer TravelMate TMB117-M-C5YB este cu siguranţă cea mai avantajoasă alegere atunci când vine vorba despre un notebook de generaţie recentă. Spun asta datorită faptului că beneficiază de un raport preţ-calitate apreciabil, având în vedere faptul că provine din gama anului 2016.

Este ideal în călătoriile de afaceri, precum şi lucrului de acasă, în amabele cazuri descurcându-se perfect. Oferă o autonomie de lucru mai mult decât generoasă, respectiv de până la 12 ore, asta graţie bateriei Li-Polymer cu 4 celule.

Pe partea de software, rulează sistemul de operare Microsoft Win 10 Home pe 64 de biţi, având inclus şi Office 2013 Trial Version (pentru 30 de zile).

Acest model TravelMate TMB117-M-C5YB se poate achiziţiona de curând şi de la eMag, la preţul online de 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, suprinde plăcut cu o construcţie modernă şi elegantă din plastic calitativ. Este integral de culoare neagră, cântăreşte doar 1.4kg şi măsoară standard 291 x 22.3 x 211(W x H x D) mm.

Tastatura internaţională este una pe cât se poate de silenţioasă, accesibilă şi comodă la utilizare, precum şi touchpad-ul cu gesturi multi-touch.

Imagini cu Acer TravelMate TMB117-M-C5YB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Acer TravelMate vine proiectat cu un LCD LED de 11.6inch în diagonală. Este un ecran Anti-Glare, adică mat, ce asigură o rezoluţie de 1366 x 768p într-un format HD.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, acest notebook este prevăzut cu un procesor Intel Celeron Dual Core, model N3050. Deţine două nuclee, o tehnologie a procesorului de 14nm şi un Cache de 2Gb, frecvenţa de rulare fiind de 1.6GHz. Mulţumită faptului că beneficiază de tehnologia Turbo Boost, frecvenţa de tactare a acestuia poate ajunge până la 2.16GHz. Pe partea de grafică, vine echipat cu placa video integrată Intel HD Graphics.

La capitolul memorii, deţine o capacitate de 2Gb, de tip DDR3L de memorie RAM, cu o frecvenţă de 1.6GHz şi o capacitate de stocare de 32Gb, de tip eMMC.

La nivel multimedia se bucură de două difuzoare audio stereo (Dolby Digital Plus Home Theater), de un microfon integrat, de o cameră Web High Definition, precum şi de un cititor de carduri SD.

Deţine conexiune Bluetooth, Wireless, cât şi LAN (Reţea), plus o serie de conectori utili, precum: HDMI, USB 2.0, USB 3.0 şi ieşire audio.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Acer TravelMate TMB117-M-C5YB este un notebook de generaţie recentă, ideal atât de acasă, cât şi din deplasare, în ambele cazuri oferind aceleaşi rezultate excelente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware ok
  • Ieftin
  • Microsoft Windows 10
  • Modern
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.