Acer SW5-012-176D – un laptop convertibil 2 în 1, portabil şi atrăgător, cu touch-screen

Acer SW5-012-176D este un laptop extrem de atractiv, datorită faptului că este un dispozitiv 2 în 1, ce asigură o funcţionalitate şi o portabilitate excepţională în orice situaţie.

Astăzi, avem de-a face cu un laptop convertibil, cu ecran touch screen, dotat cu un acumulator Li-Polymer cu 2 celule extrem de generos, respectiv de 5700mAh. Deţine tastatură internaţională şi rulează standard sistemul de operare Win 8, având ca şi soft inclus McAfee Internet Security Suite.

Costul de achiziţionare este neaşteptat de avantajos, astfel eMag comercializează un astfel de device convertibil cu preţul de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Se laudă cu o construcţie flexibilă, realizată integral din aluminiu de calitate. Este un laptop compact, ce se poate utiliza şi pe post de tabletă, astfel garantează o portabilitate ridicată, fiind întotdeauna pregătit pentru o nouă călătorie.

Acelaşi laptop 2 în 1 atractiv îl regăsim şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Acer SW5-012-176D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Gadget-ul de faţă se laudă cu un LCD LED cu touch-screen, cu diagonala de 10.1”. Este un ecran de calitate, ce redă imaginile la o rezoluţie 1280 x 800, într-un format HD.

În privinţa performanţelor hardware, dispune de un procesor Intel Atom Quad Core, tactat la o frecvenţă de 1.3GHz (Turbo Boost 1.8GHz), de o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics şi de o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 2Gb.

Din punct de vedere al stocării de date, dispune de o capacitate de 64Gb, de tip eMMC.

Cât despre nivelul multimedia, ar fi de spus că beneficiază de cameră Web, de cititor de carduri Micro SD, de microfon integrat şi de două difuzoare audio incorporate.

Conectivitatea device-ului constă într-un port HDMI, într-o ieşire audio, într-un port USB 2.0, în conexiune Bluetooth şi în conexiune Wireless.

Dacă tot vorbim despre un laptop portabil, atunci cu siguranţă va avea nevoie de o geantă Rivacase 8211, de 10.1”, pentru un transport mai sigur şi mai uşor.

Acestea fiind spuse, Acer SW5-012-176D este un laptop 2 în 1, de tip convertibil, ce poate fi utilizat şi pe post de tabletă, de acasă sau din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Atom Quad-Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 64Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.