Acer TravelMate P255-M-29552G50Dnkk

Unii dintre noi caută să își achiziționeze un laptop nu foarte performant, util, elegant și foarte portabil, pentru utilizare cotidiană. Un laptop perfect, care ar îndeplinii aceste specificații ar fi și noul model de la Acer, din gama TravelMate.

Acer TravelMate P255-M-29552G50Dnkk este un dispozitiv conceput în 2014, realizat cu un aspect destul de elegant, ce vine pregătit să răspundă rapid și fluent tuturor cerințelor office și multimedia.

Prețul acestui model Acer TravelMate la data de 10-10-2014 ar fi de aproximatv 900lei (vezi preț actualizat din ofertă), destul de accesibil aș spune.

IMAGINI CU Acer TravelMate P255-M-29552G50Dnkk :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Design-ul este completat și de ecranul calitativ LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu rezoluția HD de 1366x768pixeli. Calitatea imaginilor reproduse este dezvoltată de noua tehnologie avansată de care dispune acest ecran, adică Acer Comfy View. Aceasta face să reducă reflexiile, astfel va îmbunătății vizualizarea atunci când lumina este mai puternică

În interior este proiectat un procesor destul de rezistent, de tip Intel Celeron Dual Core, format din 2 nuclee. model 2955U, ce rulează la o frecvență de 1.4Gb. Se va descurca uimitor de rapid la rularea aplicațiilor dorite.

Nici la capitolul memorie nu se lasă mai prejos, ci din contră vine dotat cu un Hard Disk destul de încăpător, cu o capacitate de stocare a datelor de 500Gb și cu o viteză de rotație de 5400rpm. Iar ca rularea aplicațiilor și a sistemului de operare să fie fluidă, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3 de 2GB. În cazul epuizării, poți opta la un upgrade de până la 4Gb de memorie.

Ținând cont că este un  laptop relative ieftin, nu putem avea mari pretenții la sunetul oferit. Însă dacă îți dorești un sunet puternic, clar și fără distorsionări, poți opta pentru un difuzor ultra portabil, pe care îl poți conecta cu ușurință la dispozitiv.

Prin intermediul Wi-Fi-ului integrat sau al Rețelei(RJ-45) îți poți conecta device-ul la internet fără probleme. În cazul în care dorești să îți conectezi dispozitivul la alte device-uri ai la îndemână mai multe conexiuni, precum: HDMI, USB 2.0×2, USB 3.0, VGA, ieșire audio și Bluetooth.

Fiind noul tău partener, ce te va însoții oriunde și oricând, îți poți îndrepta privirea spre o geantă laptop, pentru a dispune de un transport mai ușor și de ce nu de o siguranță mai bună.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • Acer ComfyView
  • LCD LED HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1 Pro EDU
  • Camera WEB HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.